Milyen ajándékot vennél a férfi munkatársadnak 2000 Ft értékben? (tudásbázis kérdés)
köszi a válaszokat! :)
29 éves, és a főnököm. A viszony jó, de beosztott-főnök viszonyban vagyok.
A kollegalis viszony milyenseg sem mindegy, plusz a kora, erdeklodesi kore.
V,ennyire azert jo lenne "raerezni", minek is orulne, mert a kenyszer ajik a legcarabbak...
MEnnyi idősek vagytok? Milyen a viszonyotok?
Mi fiatal társaság vagyunk (20-35 között), rasztahajú kollegának simán vettem fésűt. Kapott mellé egy cuki plüsst is, azt hiszem. A csoki jó ötlet vagy pl egy jobbfajta sör (ha olyan a helyzet).
Én szétnéznék pl. játékboltokban, ott is jó dolgok vannak, pl. jégkrémkészítő figurát is vettem már munkatársnak. Szóba jöhet esetleg melóhelyen használható figurás pendrive, olcsóbb műszaki kütyük.De biztos lesz még jobb ötlet. :)
Szia!
Az ötleteléshez ismerni kellene, hogy mit szeret, van-e hobbija, szereti-e az édességeket pl. (sovány-e v. vigyáznia kell a kalóriákkal), stb., stb.
Elég hülyén fogalmaztam meg. :) nincs ötletem. Olyan jott eddig szó, higy sajat készíteu csokilikőr, vagy csokik, szep feldíszített üvegben.
Nem tudom mit lehet egy pasinak
...
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mekkora értékben illik ajándékot adni a 8.osztályos ballagásra? Elég közeli rokon.
- Távozó munkatársnak milyen ajándékot illik adni?
- Milyen ajándékot vennél a gyereked osztályfőnökének?
- Diploma osztóra milyen értékben és milyen ajándékot szoktak venni?
- Közeli rokon esküvőjére milyen értékben illik ajándékot küldeni, ha nem veszünk részt rajta...?