Milyen ajándéknak örülne egy 11 éves lány? (tudásbázis)
szerintem jó buli, én 35évesen is örülnék neki :D
de amúgy 10-12 éveseknél elég népszerű ajándék.
Könyvet vennék, pl:
Nyírd ki ezt a naplót
Jók és rosszak iskolája
Mesehősök végzetkönyve
Mágikus állatok iskolája
Harry Potter (ha véletlen eddig kimaradt)
van gyerek-körömlakk, és hajbavalókat (csat, gumi, hajpánt..) a Claire's-ben tudsz vásárolni, ott mindenféle encsem-bencsem közül tudsz majd választani
Valóban megtévesztő a barát és a barát. Tehát ez a kislány szó szerint egy barát kislánya. Én az ismerkedést a kislánnyal való közelebbi megismerésre értettem.
Ezt mind egybevéve is ajándékozhatsz Neki vásárolgatós csajos napot, vagy akár komolyabb kulturális programot. 7 és 10 éves unokáim szívesen járnak múzeumba, innen ennek az ötlete.
Köszi a tippet, utána nézek.
És arról a "rongáld meg" naplóról mi a véleményetek? Láttam egy könyvesboltban egyszer és elég viccesnek tűnt.. :))
Kislányok szeretik a karkötőt, nyakláncot,
ha tudsz olyan szép kis köves ékszert venni
(nem gagyi, inkább rózsakvarc vagy a születésnapjához illő kövecskékből)
gondolom neki is tetszene!
Esetleg ezüst fülbevalót, vagy Harry Potteres varázspálcát.
(az enyémnek ezek jöttek be)
Isten éltesse a nagylányt!
Kérd meg a barátodat, hogy segítsen. Ő biztosan tudja mi a kislánya vágya. Utána add át úgy mintha Te találtad volna ki. Ez ugyan kegyes csalás, de legalább nem nyúlsz nagyon mellé.
Érdeklődésének megfelelően megnézhettek akár egy múzeumot is, vagy mást.
Elviheted egy csajos napra is. Csak Ti ketten. Vásárolgattok, beszélgettek, ismerkedtek.
Köszi. De ezt egy mai lány szerintem már nem tudná értékelni. :(
Könyvet talán...de azt se tudom, hogy most mi megy a tinilányok körében.
Volt régen a Lányok évkönyve kiadvány. Ha abból tudsz szerezni, nem foghatsz mellé.:))
Nekem '69, '70, és még néhány évi van, nagyon klassz.
Csak nem trendi.
Sziasztok!
Nagyon nem ismerem már (még) a kamaszok világát. Kérem akinek van hasonló korú gyereke, írjon pár ötletet. Barátom kislánya lesz szülinapos, szeret már csajoskodni, sminket próbálgatni, öltözni. Csak nem tudom, hogy manapság mi a trend, mit lehetne neki adni, ami hasznos is és apuka sem dob ki vele a lakásból, ha azzal állítok be. :D
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Ha ma lenne a szülinapod, milyen ajándéknak örülnél?
- Férfi karóra milyen érték alatt számít "gagyi" ajándéknak?
- Párkapcsolati probléma a lány szülei miatt: örülnék, ha minél többen hozzászólnátok!
- Milyen ajándékot vegyek az 50 éves anyukámnak? Valami emlékezetes ajándéknak?
- Milyen ajándéknak örül egy 12 éves lány? Segítsetek!
- Kamasz lány, ha mindene megvan, milyen ajándéknak örülne?