Milyen agytornákat ismertek, amivel az agy működését, gyorsaságát lehet javítani? (tudásbázis)
sakk nagyon jó rá, de van egy csomó társasjáték is
pl.: Ramszesz
Hat persze, hogy tanultam is, de nagyon sokat segitett a fejreallas is.Valahogy utana sokkal frissebbnek ereztem magam.
Kepzeld, meg arra is tudtam a valaszt, hogy mennyi 2x2...:)))))))))))))))))
BK.
Azért mielőtt valaki, aki eddig soha vagy közel száz éve állt fejre utoljára, az jobb, ha 30 másodperccel kezdi és fokozatosan növeli az időt, különben könnyen elájulhat. Igaz, akkor egy tapasztalattal bölcsebb lesz.:)
Kitty a vizsga előtt azért gondolom egy kicsit tanultál is, önmagában a fejenállással nem sokra mentél volna (hacsak nem aristaképzőbe jártál;)
...igen, allj fejre naponta ketszer 5 percre.Egy het utan nem fogod elhinni az eredmenyt. Ha noveled az agyad verellatasat,ezzel egyutt az oxigent is, csodakra leszel kepes. Nem viccelek.
Ps: Ha magas a vernyomasod, ne is probald!!
En, amikor a vizsgaimra mentem az egyetemen, elotte 10 percig alltam fejre, es tiszta kitunovel vegeztem. Amikor letettem az utolso vizsgat is, a prof megjegyezte az egesz osztaly elott, hogy ;" ha mindenki a feje tetejen kezdte volna a reggelt a vilagon, akkor most nem volna irastudatlan ember a vilagon " ...
Különböző nyelvek használata is "tornaként" hat az agyra.
Ha a tanulási folyamatot akarod hatékonyabbá tenni azt pedig a koncentráció fokozásával teheted. Ez viszonylag egyszerű, csak egy dologgal foglalkozz egyszerre:) Ne legyen semmi bekapcsolva körülötted (tv, rádió, de akár mosógép se), ami működésével leköti a figyelmed egy részét. 30-40 perc után tarts szünetet, mert úgysem tudnál tovább odafigyelni.
Tudtok vmi természetes anyagot, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
További ajánlott fórumok:
- Mi a címe annak a mesének, amelyben az emberi test működését mutatják be?
- A hideg párásító készülékből mennyi idő alatt fogy ki a víz? Működését lehet észlelni?
- Kivágóasztal működését ismeri valaki?
- Előfordulhat, hogy a Media Silverlight és Adobe Flashpayer utolsó verziói gátolják egymás működését a gépen?
- Cégalapítás Interneten .Feltételek, gyorsaság, összeg, tudnivalók. Csinált valaki ilyet?
- T-Mobilos korlátlan net. Ár, gyorsaság, tapasztalatok?