Mikortól számoljam a menstruációs ciklusom első napját? (beszélgetés)
Szia. A rendes piros vérzés az első nap. De szerintem nincs gáz, nekem egyébként pl a második nap kellett elkezdenem szedni...
Más, az UH nem csak azért kell, mert megnézik van-e érett tüsző, de persze ez is elengedhetetlen (hiszen ha nem használ, más módszer kell), hanem azért is, mert a closti túlstimulálhat, vagyis cisztákat okozhat, hiszen egyszerre több petesejt kezd el érni. Van, akinél ez annyira erős, hogy abba kell hagyni a clostyt.
Szóval nekem két dokim is mondta, hogy felelős doki nem csinál closty kúrát UH nélkül. Én sem mertem volna.
ha ez ilyen akkor ténylen nem ártana megnézni, hogy most lesz e érett tüsződ tőle
semmi sem garantálja a terhességet
Nekem már volt, hogy 7 tüszőm érett meg és mégsem lett belőle baba
sajnos sokminden befolyásolja.
De muszáj mindig pozitívnak lenni és remélni a legjobbat.
A doki annyit mondott, hogy ha szeretném mehetek UH-ra megnézni, de nem muszáj.
Szoktam venni ezeket az LH teszteket, de mindig negatív lett:( De mikor pozitív lett sem lett baba:(!!
a dokid mit tanácsolt?
Egyébként érezni fogod a hatását ha hat
pé környékén lesz szurka meg feszülés:)
esetleg vegyél a netről olcsó LH teszteket azzal nyomon tudod követni
de persze tényleg az uh a legjobb, de tényleg drága
Viszont azért ha tüszőérlelő gyógyszert kapsz azért nem ártana megnézni, hogy egyáltalán hat e a gyógyszer vagy sem.
Az lenne a lényeg, azért kell nézni.
Sok szerencsét kívánok , bocsi ez lemaradt az előző hozzászólásokból:)
értem
az jó, fog kelleni ha így barnázgatsz
és most "csak" clostit kapsz vagy repesztőt is?
uh-ra mész?
kapsz valamilyen utrót vagy duphastont a ciklus 2. felében?
erre a barnázgatásra?
Nem fogja.
Ilyen barnás ié nekem is szokott lenni előtte, Én mindig a bő élénkpirostól számolom és kezdem a gyogyit szedni, mint most is.
Szia!
Így tényleg nehéz eldönteni melyik naptól is számold. Talán valóban a keddi naptól lehet már számolni, nem hiszem hogy problémát jelentene hogy pénteken vetted be a gyógyszert. De talán a következő ciklus előtt hívd fel az orvosod, meséld el neki hogy szokott zajlani és kérdezd meg tőle hogy melyik naptól számold akkor.
Jó babásodást! :D
Szia
Szerintem szombaton kellett volna elkezdened szedni a gyogyit.
De nem hinném, hogy nagyon komoly baj lenne belőle.
Sziasztok!
Babát szeretnénk, az orvosom felírtan nekem a closti-t, amit a 3. napon kell elkezdenem. Ami csak azért nem annyira egyszerű, mert nem vagyok benne biztos, hogy mikortól számoljam. Kedden késő délután (27. napon) tapasztaltam először egy pár cseppes élénk vörös vérzést, de ennyi. Szerdán csütörtökön annyira kis kevéske volt, hogy tampon sem kellett, vöröses barnás volt. Azt hittem, hogy hát akkor ez ilyen kis kevés lesz, és hamar el is fog múlni. Pénteken is csak egész napra egy tampi elég volt. Erre szombat vasárnap meg nagyon sok volt, mint ha 1-2 napon lennék. A keddi napot nem is számoltam bele, és pénteken (3. napon) kezdtem el a gyógyszert. De most tök tartok tőle, hogy az csak valami előszele volt a mensinek és igazából szombaton kezdődött, mert akkor rohadtul rosszkor kezdtem el a gyógyszert. De hát akkor ezt annyira nem egyszerű kitalálni, csak utólag, hogy melyik is lehetett a 3. nap. Vagy nem kell ennyire aggódnom emiatt? Csak hogy a következő hónapban esetleg, ha még szednem kell, ne járjak így... Szerintetek???
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Rendszertelen ciklusom van, ezért vettem ovulációs tesztet. Szerintetek a menstruáció hanyadik napjától kezdjem a tesztet használni?
- A fogyókúra mennyire zavarhatja meg a menstruációs ciklusom?