Mikor teljesülnek a vágyak? Amikor erősen akarjuk, vagy amikor elengedjük? (beszélgetés)
Miért baj, ha nem érti???
A mindenit, hát nem mindenki a te fejeddel gondolkodik.
a menyem 3-gyerkőcöt akart,de az első után nem akart jönni a második,
számtalan vizsgálat,fájdalmas beavatkozás,beültetés 3-év sirás csalódás,
azt mondta neki a fiam,engedd el,ha egy lesz akkor igy kell lenni,ez volt januárban,
karácsonykor kaptam egy boritékot,benne egy pozitiv teszttel,azóta már 5-éves.és van már egy két éves is ,
meglett a három,csak elkellett engedni a görcsös akarást,
Gyerekeimnek szoktam mondani, hogy igen szerencsés csillagzat alatt születtek... hja, és hogy már nekem is kívánhatnának valamit.
8-9 éve adták át az új Juventus Stadiont Torinóban. A fiam szenvedélyes Juventus rajongó volt, és akkor 15 éves. Emlékszem ült a tv előtt a nagy fitness-labdán és hullottak a könnyei, hogy egyszer az életben majd szeretne eljutni oda. Négy hónap múlva ott volt, és azóta nagyon sokszor. :)
Lányom Indiáért rajongott kislányként, oda vágyakozott, most már minden évben ott tölt három hónapot, rengeteg indiai barátja van.
"Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld! "
/Yoda/
Van, mikor azonnal. :)
Még gimibe jártam, és a kirakatban megláttam egy Jim Morrisonos pólót, amit nagyon akartam, és tudtam, nincs rá pénzem. Hazaértem a suliból, és ott volt az a póló kiterítve, és az Enyém volt, mert Apunak nem tetszett, pedig az anyukája neki vette! :D Asszem egy óra se telt el, és megkaptam.
Én azt gondolom, nincs olyan ember aki a földön, akinek ne teljesült volna sok-sok kívánsága, max természetesnek veszi mindenki, ezért nincsenek dolgok értékelve.
Igen, vannak dolgok, amik megtörténnek, ha vágyik rá az ember, ha nem.
De ezeknek mindnek meg van az oka a korábbi döntéseinkben vagy életvitelünkben.
Nem igazán értem mit szeretnél mondani.:)
Minden vágyunk teljesüléséért tenni kell - nincs olyan, hogy kisebb vagy nagyobb.
Így!
Persze, nem is a lottó ötösről van szó;)
További ajánlott fórumok:
- Kívánj valamit és teljesülni fog!
- Mekkora az esélye, hogy az álmok teljesülnek?
- Ha elfújom a szülinapi tortámon a gyertyát, és közben kívánok valamit, az teljesülni fog?
- Tízmilliószor könnyebben teljesülnek ma a kívánságaid
- Álmok, melyek soha nem fognak teljesülni:
- Önmagamért szeretnek vagy azért mert teljesülnek az elvárásaik?