Nekem nagy kopasz folt lett a fejemen kb. 1-2 hónap alatt(alopécia), epekövem is volt régóta (meg rossz fog)és nagyon stresszes időszak is volt a kihullás előtt. Kivetettem az epehólyagomat(meg a rossz fogamat),de ezzel egy időben a stressz is megoldódott(pár hónap alatt). Így nem tudom melyiktől,de visszanőtt a hajam. Póthajat hordtam akkor😕
Ez nem igaz. Ha a testen belüli gyulladás miatt jön létre, (pl. van, akinek pajzsmirigy miatt) akkor amint megszűnik a kiváltó ok, helyreáll az egyensúly, de ehhez idő kell. Tricovelről hallottam, hogy hatásos, sok hajra koncentráló vitamin van benne, amit így nyilván gyorsabb és könnyebb bejuttatni, mint csak a táplálkozással, ráadásul nem olyan, amit hosszú hónapokig kell szedni.
Volt egy jó nagy góc a bölcsességfogam alatt. Azt szeretném kérdezni, hogy akinek volt hasonló "élménye", mit tapasztalt? Ami kihullott, az visszanőtt idővel?
Honnan lehet tudni hogy mitől hullik? Nekem is borzasztóan hullik. Mondjuk engem műtöttek 3 hónapja, viszont sipolyom van a fogínyemen és be is van gyulladva, csütörtökön ki kell húzni.
A köröm, a haj állapota a hetekkel-hónapokkal azelőtti stresszhatást mutatja. Néhány héten belül javulnia kell, ha attól volt a hajhullás és nincs más gondod.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.