Létezik valami, ami segít a fogászati érzéstelenítés okozta hányingeren? (tudásbázis)
Gondolom, lentre fogja adni. Na már most ott folyamatosan neki van "dőlve" a nyelvem, azaz folyton érezni fogom. Ha most odateszem az ínyem hátuljára az ujjam, már az ingerel, pedig az nem is akkora terület, mint amit nem fogok érezni, azaz idegennek fog érezni a nyelvem.
A felső húzásnál is a szájpadlásom nagy része érzéstelenítve volt, de csak hátul jelentett gondot, ahol a nyelvem annak dőlve megpihent.
Pár hete voltam életemben először foghúzáson, a rakoncátlan bölcsességfogaimtól kell szépen sorjában megszabadulnom.
Meg se kottyant volna, de mikor beadta a nem szájbelsőm felől a doki a 2. érzéstelenítőt, azonnal előjött a hányinger, öklendeztem, alig tudta kihúzni a fogam. És ez ment 4 óráig. Meg se mertem szólalni, se mozdulni, mert folyton idegen tárgyat éreztem a szájpadlásomon, ami ugye a szájpadlásom volt, csak érzéstelenítve idegenként érezte a nyelvem
Bal felső letudva, jövő héten jön a jobb felső, de már azon kattogok, hogy fogom kibírni a folyamatos öklendezést. A doki még meg is ijesztett kicsit, mert az alsóknél ugye még többet fog a nyelvem érezni idegenként. Jaj...
Létezik valami megoldás?
Már altatásban is gondolkoztam. :(
További ajánlott fórumok:
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Napok óta hányingerem van a stressztől, létezik erre valami "házi praktika"?
- Fogászati érzéstelenítés hatása meddig tart?