Mikor mondható valaki lustának? (beszélgetés)
Ne mar! Kepes lennel ra?!:)
Akkor mar inkabb ette volna o nyersen, a gyerekeknek meg fozhetett volna valamit...
Ugy ertem, ilyen kislanyok mit tudnak tanulni fozes teren? Szerintem aki rendszeresen hideg kajakat eszik csak, elobb utobb gyomorsullyedese lesz, legalabbis nekem mindig igy mondtak, hogy kell a meleg etel...
Céltalan bolyongás a motivációk között...
válaszul egy idézet:
“Az emberek nem lusták. Egyszerűen nincs olyan céljuk, ami motiválná őket.”
(Anthony Robbins)
:DDD
Háááát, lebuktam......de egy sorozatfüggőnél ez van!
Te mar gyanus vagy:DDDDD
A dvd-t valasztottad volna, mi?! (en is...)
Ki az abszolút lusta ember? Jó kérdés...
Az ki még a guminő kezébe is vibrátort ad. ...
Na oszt jó napot !mindenkinek...:)
En ezzel ugy vagyok hogy pl a fizikailag nehez dolgokat csinalja a pasi (nagy szemeteszsak pl, vigye le o, vagy szekteny eltolas, bar ezt sokszor en, mert o nincs epp itthon)
Es ez nem lustasag de mig en belerokkanhatok (majdnem el esztettem a babamat mert nem tudtam hogy terhes vagyok es szekrenyt toltam), nekik meg meg se kottyan
Az olyat viszont ki nem allhatom hogy hozzon valaki egy pohar vizet, stb ilyen szivessegek, es en sem kerem mastol, fenek felemel es kesz:)))
Ha rendszeresen ez történik. Ez fontos feltétel.
MINDIG nem lehet fáradt, azt én nem fogadom el.
ha a neten nézed meg esik e az eső kint, mert beborult és a ruhák ki vannak teregetve az udvaron...
ezt barátnőm játszotta be egyszer nem régiben:PP
a leg alapvetőbb dolgokat én úgy értettem, hogy egy nőnek a háztartásban van sok dolga, mégis mondjuk a párjával végezteti el... én csak akkor kérek segítséget, ha rosszul vagyok, egyébként pedig Zolimnak magától is eszébe jut hogy segítsen a mindennapokban:)
Szóval a legalapvetőbb dolgokat, nem maga végzi el, trehány, igénytelen, lusta..
Hat ez igaz, lustasagbol meg senki nem halt ehen, viszont annal inkabb hizlal...
De en lattam mar olyan not, aki lustasagbol hogy ne kelljen mosogatni, nyers virslit adott a gyerekeknek ebedre muanyagtanyeron... Ezzel kilotte ugye a fozest is:)))
Ha egy leesett papirzsepi (hasznalt) van otthon a foldon es ahelyett hogy felvenne, atlep rajta:)
Ez csak egy pelda...
Vagy masokat ker meg valamiert ahelyett, hogy felallna (dragam hoznal egy pohar vizet:DDD)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Mitől mondható gyönyörűnek egy nő?
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek...
- Valaki aki perfect angolból segítsen! Hogy mondhatom az alábbi szöveget?
- Mikor mondható ki legkorábban 100% hogy valaki nem terhes?