Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szia! Attól függ hogyan adtad be? Postán,epapiron, személyesen? Más az ügyintézési határidő.
Sziasztok. Ma adtam be a papírt emelt cspre,és a gyesre . Visszamenőleg 2 hónapra is. Azt szeretném kérdezni kb mennyi idő után fogják utalni?
Már meg kelett volna kapnod.Hívd fel a 1811-et.
Üdvözletem. Azt szeretném kérdezni, hogy mikor jön várható az első csp ha a határozatot 2025 feb 24 kaptam meg (feb 18 állították ki). Bankszámlára kértem de nem jött meg eddig se számlára se postán. 2024.11.01 től állapították meg visszamenőlegesen.
180 nap???😲😲😲Bezzeg ha arról lenne szó h neked kell fizetned.
Nagyon sajnálom!!!😐
Komárom Esztergom megyeben mindenki kapott?
Ilyet még soha nem tapasztaltam. Nem jött meg tegnap és értesítőt se dobott be a postás.
Tolna megye... csp hordja a postás
Szép napot Mindenkinek!
Esetleg a 23.ker-be postás hordja már a csp-t?
Hajdú Bihar most hozta posta.
Szia
Gyodot Fotót most hozta a postás Bp.18.ker
Fejér megye most hozta a postás.
Szolnokon most volt a postás hozta a csp. Gyest.
Családit mégsem hordja a postás a mai nap?
Helló.
Kapott csalàdit valaki postàn? köszönöm
Sziasztok! Mikor hordja a postás a Fogyatèkossàgi tàmogatást és a Gyodot Bp XVIII.kerületben?
Tegnap már pestet is hívtam azt mondta hogy ez egy hosszú folyamat nekik 180 nap van a kivizsgálásra és legyek türelmes. Ezzel le is raztak.
Olyan nincs,h ő azt látja és akkor ennyi.Kibukik a többlet,mint amikor a pénztáros zár a műszak végén és valakinek kevesebbet adott vissza,akkor többlete lesz.
Ezt annak kell intéznie,akihrz az automata tartozik
Sziasztok. A családi Miskolc/OTP ma sem érkezett. Járt valaki így esetleg más banknál? Köszönöm a választ.
Sziasztok! Most van nálam a váltás CSED és GYED között, a CSED tegnap hajnalban meg is érkezett, GYED-et azonban nem kaptam... együttesen igényeltük, a GYED-ről nem kaptam határozatot. Szerintetek várhatom mára vagy keressem a kincstárat?
Holnaptól kezdik el hordani
Bocsánat véletlenül rá nyomtam a kuldesre. Szóval nem úgy állunk anyagilag hogy ennyi pénzt tudjak nélkülözni. Kérdésem az lenne hogy ha valaki volt már így mikor kapta vissza a pénzt vagy egyáltalán vissza kapta?
Sziasztok! Tudom hogy nem ide való a téma de hátha valaki tud nekem segíteni.😔 Tegnap megjött a számlára a csp. Elmentem OTP automatahoz takarékos kártyáról próbáltam levenni pénzt a gép elkezdte betölteni de pénzt egyáltalán nem adott ki a kártyát is nagy nehezen adta ki . Hívtam az automata számát ami rajta van de ők nem tudtak segíteni menjek a saját bankomhoz,na mentem is és valami panaszt vettek fel tőlem vagy mit de pénz nincs mert a gépen úgy látta az ügyintéző mintha kiadta volna a pénzt. Valaki volt már így? Az a pénz nagyon kellett volna mert nem úgy állunk anyagilag hogy 48.000 fotó CC
Sziasztok!
Nógrád megyében mikor lesz családi potlek, postán??
Postan kapott mar valaki? JNSZ megye meg semmi
Erste bank Mátészalka . Még mindíg semmi. :(
Nyíregyháza Raiffeisen bank,kapott valaki családit?Én még mindig nem!
Hívtam a 1811 de nem veszik fel. És még semmi 12.30 van már
További ajánlott fórumok: