Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ezek szerint rossz helyen kerestem,sorry.
Ja és ha megnézeda kincstár oldalán a hireknék a 2025-ös évre az utalási dátumokat,akkor láthatod hogy januárban nem lesz,csak februárba.Ergo a decemberit decemberbe megkapjuk.
Mert ott mindig az utolsó pillanatban rakjàk ki.Már kint van a hivatalos közlemény,nem a kincstár dönti el mikor lesz.
Jó reggelt mindenkinek. Látom sokan írják a 20 kát a csp re. Viszont én sehol nem láttam még hivatalos közleményt erről,pedig idelye lenne kirakni ha téleg előbb jön. Az előző években mindig kb ilyen tájt már kint volt a hivatalos közlemény tájékoztatás,de a kincstár oldalán még semmi nincs kint.
Sziasztok
Postásunk ma szólt 20,- án hozza az anyaságit.(Veszprém megye)
Sziasztok!
CSED utalással kapcsolatban érdeklődnék..
Hiába nézegettem utána,nem találtam egyértelműen róla választ.
Valahol egybe teszik az összes CSaládtámogatási ellátással,és azt írja megkapjuk hamarabb,viszont valahol az van,h január 10-ig.
Ti hallottatok valamit erről?
Nem a munkáltató utalja.
Ahol a munkáltató utal, ott értelemszerű..
Szia!
Elvileg 17-20 között lesz meg mindenkinek.Valószínűleg 20.-án lesz rajta a számlán
Szia! Jól értelmezem? 20.-án utalja számlára, azaz 23.-án levehető? Köszönöm
A badástól számítva álltalában 8 nap de van hogy hamarabb
Mikor utalják az anyaságit?
Az elmúlt években a Magyar Államkincstár a január havi családi pótlékot, illetve a többi szociális támogatás összegét is elutalja a karácsony előtti napokban. Így decemberben kétszer – a hónap 2. napján, illetve 17-e és 20-a környékén – utalja. A családi pótlék mellett ugyanezeken a napokon utalják a gyermekgondozást segítő ellátást, a gyermeknevelési támogatást, a fogyatékossági támogatást is.
Sziasztok Nekem asztmonta a postásunk Tolnamegye Szekszárd Ha Minden igaz akor 19 dikén lesz postán csp vagy is családipotlék
Mindenhol ugyanazon a napon.Hivatalosan még nem jelentették be,elméletileg dec.20-án.
bacs-Kiskun vármegyében karacson elott mikor jon a decemberi csaladi?
Sziasztok! A csed is előbb fog jönni? A munkáltatóm a kifizetőhely.
23n még dolgozunk aztán 30 és 31
Szia
Elvileg az is 20.a ha kiutalják 19.én mert én úgy olvastam akkor lesz utalás
Sziasztok!Csak egy kérdesem lenne,november 13 tól jogosult a párom a Gyed-re rákérdeztünk hogy áll mert még csak most csinálták meg a határozatot,annyit mondtak utalásra vár szerintetek kb mikorra várható az utalás?
Szia. Meddig dolgoznak a postások?
Családi, fot postán december 20
Mit nem értesz ezen? Egyfelől éves zárások vannak. Ki kell utalni a decemberi kifizetést még decemberben. Ez mindig is így volt. 11 éve legalábbis biztosan.
A másik, hogy jól mutat a propagandában a karácsonyi "dupla" csaladi.
További ajánlott fórumok: