Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Amiért lejjebb írtam azon okból:
Pár éve még úgy volt fent a törvény hogy minden hónap harmadikáig napjáig el kell utalni nekik . Na ez kb 2 éve ki lett egészítve azzal hogy minden hónap harmadik napjáig el kell utalni de ha ez a harmadik nap így esik mint most hogy 1 ünnep nap 2 pihenőnap 3 hétvége akkor a rá következő első munkanapon utalnak
Ezért van hogy pár éve még ki küldték ha így esett és ezért van hogy most nem
Decemberben pedig azért jön hamarabb mert le kell zárni nekik az évet ezért (ugye utólagos utalás van ami januárban jönne az a decemberi) na ezt küldik ki decemberben és ezzel zárják le az adott évet
Az augusztusit meg hadjuk azt hiszik mekkora nagy segítség a suli miatt holott nem az 🫤☹️
Sziasztok volt olyan év amikor Május 1 előtt meg kaptuk a csp ha ki tudják utalni Devemberbe is akor most mért nem szerintem Szerdán meg kaptuk mindenk a számlámon is és postán is,pl nekem a munkanélküli Május 2 jönn és táblázatba is úgy van
Nem azért volt akkor sem ki utlava hogy a posta ne sokára legyen ha nem akkor még így volt a törvény hogy harmadik napig utalni kellett nekik. De most már ez ki lett egészítve ☹️
Pár éve még úgy volt fent a törvény hogy minden hónap harmadikáig napjáig el kell utalni nekik . Na ez kb 2 éve ki lett egészítve azzal hogy minden hónap harmadik napjáig el kell utalni de ha ez a harmadik nap így esik mint most hogy 1 ünnep nap 2 pihenőnap 3 hétvége akkor a rá következő első munkanapon utalnak. Magyar közlöny családis részén fent van 🙁 na azóta nem hozzák előre ha így esik. Szerintem mert kb ritkán esik így azért is. Tavaly novemberben ugyan ez volt ott 1 volt péntek ünnep nap 2-3 hétvége és ott is csak 4 utalták 5 volt levehető.. most sajnos 5 utal 6 lesz számlán..
Hát jah még ezt a kis pénzt is sajnálják az embertől mert hogy ugye addig is kamatozik nekik
Pár éve mikor így esett hosszú hétvégén a Mindszent akkor hó végén előre kiutalták pont hogy a postai kifizetés ne essen sokára de mostanában nem nagyon van ez így sajnos
Csp és FOT számlán 6-a, postán 8.
Pedig sajnos akkor lesz
5 az első munkanap májusban akkor utalank más nap 6án lehet le venni a számláról. Postán pedig így 8án lesz. Utalás után 3. munkanap van postán ami 8 csütörtök lesz. 🫤
Szia
Mi is.Azért 8-9.-e nagyon messze van. 🤔
Szia
Ha így marad akkor 8-9.-én.😞 De ezt nagyon sokallom. Akkor már a fizuk is jönnek.
Sziasztok! Postai úton mikor lesz csp tudja esetleg valaki
Azért ez így egy nagyon nehéz hónap. Tavaszi szünet, húsvét, május 01, Anyák napja..., és később érkező családi pótlék, fizetés (én a hónap első napján kapom).
Bíztam benne, hogy előrébb hozzák...
Nem,20-ig iktatniuk kell és ma már 25.van.
Ha ma új számlaszámra kértem, akkor a májusi már oda fog menni, vagy az még nem? Nem tudjátok esetleg, hogy hanyadikáig lehet atallitani?
Most 6 án lesz családi potlèk ha jól tudom. Válaszokat köszönöm
Elsőnek rosszul írtam le,utana javítottam
Nézd meg a Kincstár hivatalos naptárját.Ha nem is hétdőn utalnak,akkor is 6-án kedden lesz a számlán
Nem fogja. Fent van az oldalán a naptár részén az egész éves (még az aug előrehozott is) 5 utal 6 lesz le vehető ☺️
Sziasztok!
Szerintem simán lehet,hogy előbb utalják a csp-t. 5.-én tudnák elutalni,ami 6.-án van számlán és utána még postán. De erről majd csak nem sokkal előtte tesznek ki infót, ha így lesz. És ezt csak gondolom,nincs infóm és nem vagyok biztos benne.
Szia igen lehet én ügyfél kapun kértem rá, következő hónapban már oda is utalt
Bocsi most léptem be revolutra még nem lehet kérni nincs magyar számla szám hozzá :/.
Nem de a magyar közlöny családi pótlékos résznél ha rá keresel a teljes törvényre van neki folytatása is. Valóban hónap 3adik napjáig kell ki utalni nekik de ha az ünnepnapra vagy munkaszüneti napra esik akkor a rá következő munkanapon utalják. Ezért lehet az hogy most 5 utal 6 lesz levehető. Tavaly novemberben is ugyan így volt. Ott se harmadik napig utaltak ha nem csak 4én és 5 volt levehető. Lett erre hozva egy "kis kapu" hogy ja így esik akkor jogukban áll később uralni nem a hónap harmadik napjáig..
Az államkincstár oldalán nem 3.munkanap van irva csak,hogy 3.napjáig el kell utalniuk
Igen,még jó hogy nem 2 hónapot egyben majd júniusba🤔🤔Lassan már örülhetünk, ha kiutalják.
További ajánlott fórumok: