Mikor fogant a baba? (beszélgetés)
Ovu teszt, UH követés vagy hormoneredmények nélkül erre senki nem fog tudni neked válaszolni!
Nekem az utsó mensim jún. 30-án volt, júl. 14-én (ekkor volt pozitív az ovu tesztem) és 15-én voltunk csak együtt az adott ciklusban, ápr. 6-ra voltam kiírva és 10-én szültem, szóval még a kiírt időpont sem ad támpontot, főleg nem pár nap esetén ...
A 2 napos karácsonyi álomnyaraláson. Egyértelmű.
Magyarországon élsz? Csak azért kérdezem, mert a decemberi 2 napos álomnyaralást nem értem.
Ha neked elég az, hogy itt valaki azt mondja, hogy igen, az álomnyaraláson, akkor akár eleve gondold azt és kész. Pont annyira lesz biztost, mint itt a sok hozzáértő találgatása egy olyan esetben, amire még egy doki sem tud választ adni.
Az ilyen kérdésekre amúgy nem csoda, hogy lenéző válaszokat adnak bárhol...
Gratulálok:))
Nem most szültem,,de hogy egy két napos eltérést tudnak e "látni" vagy számolni,,,hát:))
Sziasztok. Remélem itt kedvesebbek az emberek, mint más oldalon. Aki tényleg tud válaszolni, az segít, aki meg beszólogatni tud, kérem ne tegye! Köszönöm :)
Dec10 volt az utolsó menstruáció.
Nem használtam ovulacio tesztet, de szerettünk volna babát. Elmentünk nyaralni 24-25 feltételezhetően ekkor fogant.
Viszont utána voltunk megszakítasosan is együtt 26,30. Szeretném tudni hogy az álomnyaraláson fogant e babónk, vagy már itthon utána.
A terhességi kor mért adatok szerint:
Dec14,dec18,dec16,dec14. Ha ehhez adjuk hozzá azt a “2hetet” gondolom akkor jönne ki nagyjából a fogantatási dátum. És mivel 12hetes uhn is dec 14volt az adat. Ezért el is tolták a szülést 4nappal későbbre. Az orvos azt mondta h így is belefér még a 24-25 dátum, lehet 3nappal később fogant meg, vagy esetleg nem annyira pontosak a CRL méretek.
A kérdés puszta kíváncsiság, mellesleg a lelkünknek plusz egy melegség lenne. A másik pedig, hogy nagyon sokan érdeklődtek már ilyen kérdésekben, de sajnos mindenki lenéző nagyképű kioktató válaszokat kapott. Remélem itt nem lesz így. Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig próbálkoztatok, míg megfogant a baba?
- Mensi alatt vagy körül fogant babák!
- Szerintetek szabad a még meg sem fogant babának előre vásárolni, babona miatt kérdezem?
- Az Ausztriában fogant baba
- Mennyire lehet pontosan meghatározni mikor fogant a baba?
- Ha tudom mikor fogant a babánk akkor ki tudom számolni mikorra várható a szülés?