Mik a tapasztalatok a Moldea kúrával kapcsolatban? (tudásbázis)
Ne rendelje senki a Moldea-t, mert én megvettem, posta és csomi költséggel együtt 25680 ft-ért és azóta nem lehet elérni Őket, hogy visszaadjam nekik, mert semmit, azaz semmmmmmmmmit nem ér. Akkora átvesés, hogy ilyennel még nem is taliztam.
Szóval mégegyszer: ne rendeljétek meg, mert abból a pénzől már egy jó kis bulit is össze lehet ütni! Esetleg van már aki ugyanígy csapdába esett és átverés áldozata lett?
A neten rákerestem erre és a Redox-ra is, mivel nagyon hasonlónak találtam a reklámját, de (drágább és) nem találtam semmilyen forrásanyagot, míg a redox és a redoxációs folyamatok az orvosok között is külön előadás tárgyát képezik, így gondolom ennek tényleg van valós alapja.
"Oxidációs (redox) folyamat a szőlőcukor átalakítása az élő szervezetekben, melynek során az élőlények az élet fenntartásához szükséges energiát nyerik."
Gondolom ez összefüggésben lehet azzal, hogy a kötött zsírjainkat használjuk fel. (persze én nem ástam bele magam annyira, hogy teljesen biztos legyek benne, hogy ez nem humbug)
Egy próbát megér.
A gyógynövények maik a Moldeában vannak biztos nem károsak, csak ki tudja, hogy használnak-e.
Fontos kérdésem lenne:
Csinálnám a 9o napos diétát, de cukorbetegségre gyógyszert szedek. Belevághatok-e így ebbe a fogyókúrába - tudja valaki?
Köszönöm
LIlka
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Lipotrex kúrával kapcsolatban?
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)
- Segítsetek fogyókúrával kapcsolatban