Mik a szabályai a felügyelet melletti láthatásnak? (tudásbázis)
Persze ez csak egy dolog,de pl bármit hoz az apa,el kell fogadniuk,és mosolyogva,nem mutathatják ki ,nem mondhatják h nem szeretik pl azt a félét stb
Kb mintha csak az apa lenne a jó,és szegény apa nem láthatja a gyereket csk így és most jól megbüntetem az anyát mert ilyen gonosz-viselkedésű a nő...
Milyen jogon?....
Ugye? Az anya nem mer lépni,pedig mondom neki tegyen panaszt,mert a gyereket is megzavarja,meg mit gondolhat a gyerek?milyen a világ?
Az a baj h nem találok semmiféle szabályt sehoo...:-(
Ekkora hülyeséget! Már bocs... Nem arra, amit írtál, hanem a családis nöre.
Mi lesz, ha a gyerekek nem tartják be? Letartóztatja öket? :D
Ès egyáltalán: mióta van aláírási joga egy 8 és egy 10éves gyereknek???
Komolyan, ez totál gáz...
Hát, nem tudom, hogy jogilag hogy van, de leírom, mi jutott először eszembe: ez egy barom.
Egyébként, sztem ilyen nincs! Mármint az épeszű logika szerint nem lehetne.. először is, kiskorúval nem íratunk alá semmit, mert nincs értelme :D
tapasztalatból tudja vki hogy lehetséges ez?:
adott két kislány,apa felügyelet mellett láthatja őket,a helyi családisoknál egy játszószobában két hetente 2óra hosszat...
ilyenkor senki más nem lehet ott,csak ők 4en a családból,persze más család-más találkozók vannak...
a gondom:
a felügyelő kijelentette hogy a 8 és 10 éves gyerek az apjukat "apának" kell hívniuk,nem a keresztnevén,és amikor beszélgetés közben felmerül a nevelő apa ,akkor nem említhetik "apának",csak keresztnéven...JOGILAG létezik ilyen?
és egy papírtis alá irattak velük ,igen a két kis korúval erről...
hozzá teszem: 6éve neveli őket más apa,és a 6év alattkb 10szerlátták az igazi apjukat,amiből kb 3 volt szülinapon,egy karácsonyra nem ment el,a kisebbiknek egy szülinapján nem köszöntötte fel stb...perszeh nem tekintik apának!
További ajánlott fórumok:
- Atkins diéta - az 1. fázis szabályai
- Társasházi kutyatartásnak mik a szabályai? Lehet-e utólag módosítani?
- Kizárólagos szülői felügyeleti jogot gyakorló anya vagyok
- Közös felügyelet
- Milyen okok vezetnek oda, hogy az apuka kapja a pici gyerekek felügyeleti jogát?
- Ti hogy oldottátok meg mikor született a kistestvér a nagyobbik gyermek felügyeletét?