Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Normális, hogy a migrénpiercing lassan 2 hete megvan és eléggé fáj? fórum

Normális, hogy a migrénpiercing lassan 2 hete megvan és eléggé fáj? (tudásbázis kérdés)

24. Suzy79 (válaszként erre: 21. - C9155193c4)
2021. nov. 25. 12:28
Szia! Igen valòban nem elfogadott dolog ugy mint sok más sem a mai világban. Csak egy konkret példát irok a sok közül. Cbd olaj. Az orvostudomány nem fogadja el mert ha valamiből jobban leszel azonnal elutasìtanak, leordìtanak. De amìg az ember megtalálja a szamára megfelelő dolgot es érzi a változast az csak jò lehet. Szìvesebben élek nem elfogadott dolgokkal mint gyògyszerekkel! 😍
23. Suzy79 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 25. 12:23

Igen én is ezeket a csodaszereket kaptam utòkezelésre. Ma reggel ugy ébredtem mint eddig még soha talán :-)

Köszönöm jòkìvánságodat. Neked is fajdalom mentes napokat kivánok. 😘❤

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - C9155193c4)
2021. nov. 24. 21:23

Nekem két és fél hét alatt egyszer fájt a fejem úgy, hogy előtte heti 6 napot

Nekem ez elég bizonyíték 🙂.

2021. nov. 24. 21:19
Ajánlom én is, bár tudományosan nem elfogadott módszer. Viszont összefügg az akupunktúrával, amely azért elfogadott már.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Suzy79)
2021. nov. 24. 21:10

Szerintem a piercing miatt múlt el. Olysn akupunktúràs pont van ott ahova szúrják, ami a fejfájással van összefüggésben.

Neked is Octenisept sprayt javasoltak fertőtlenítésre és Tetran krémet kenegetésre? Ha nem, én javaslom, hogy ezeket szerezd be, nekem aki kozmetikus csinálta, 15 éve csinálja és ezeket ajánlotta és mára minden érzékenység, fájás elmúlt a fülemen. Nekem 4 hétig ajánlották először a sprayvel befujni a fület, majd ha megszarad, ugye nem látod de érzésre tudod, hogy hova kend a Tetran kenőcsöt amiben amúgy antibiotikum is van szóval szuper cucc.

Örülök, hogy neked is lett így ismeretlenül is és sok boldogságot hozzá és mégtöbb fejfájás mentes napot kívánok ❤️🙏😘!

19. Suzy79 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 24. 20:13
Nekem Sopronban csinálták. És amit még az előző posztomban nem irtam hogy 3 napja fejfajásom volt. Ma reggel is fájdalommal mentem szùratni. És lehet a piercing miatt vagy nem tudom de a szùras után megszünt a fájdalmam. Ugyhogy nagyon boldog vagyok már most. Bìzom benne ez igy is marad.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Suzy79)
2021. nov. 24. 10:29
Jaj de jó, szupi örülök neki🙂! Hol voltál? Várost értve. Remélem neked is ilyen sok jót fog hozni az életedbe mint nekem!
17. Suzy79 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 24. 09:34
Szia! Ma reggel 9re mentem gyorsan megis törtent a szùrás. Nekem nem fájt inkább csak kicsit kellemetlen volt. :-)
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Suzy79)
2021. nov. 24. 02:57
Nekem igen. A fájdalom ellenére, pedig azt bírom, de nem bántam meg. Szuper, hogy gyakorlatilag a házi patikából szaműzhettem a fejfájáscsillapítókat. Szerintem te is elégedett leszel, nagyon drukkolok 🙂!
15. Suzy79 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 23. 21:02
Ez akkor eddig nagyon pozitìv :-)
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Suzy79)
2021. nov. 23. 20:38
Pont ma két hete. Azóta egyszer fájt a fejem a piercing szúrás másnapján. Azóta semmi.
13. Suzy79 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 23. 20:19
Köszönöm hogy megosztottad velem ! Miòta van bent a piercinged? Változást érzel?
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Suzy79)
2021. nov. 23. 19:42

Nekem nem érzéstelenítettek és szerintem ha van is lidokain spray semmit nem ér. Max a tudat 😁.

Nekem nagyon fájt, bár nekem az atszúrando rész elég széles volt, ugye ez fülenként változó kinek milyen. Én bírom a fájdalmat, de ez nekem brutal volt. Aztán lehet te meg sem érzed majd vagy kapsz lidokaint. Bár szerintem nem adnak mert sokan allergiásak rá és nem kockáztatnak. Még nem hallottam olyan kozmetikusrol aki használt volna.

Drukkolok, majd írd meg milyen volt 🤞❤️!

11. Suzy79
2021. nov. 23. 19:16
Sziasztok! Én holnap megyek szùratni a migrén piercingemet. Eléggé izgulok miatta, viszont én is ezt látom a jobb döntésnek mint napi szinten gyògyszert szedni. Kinek szùrták érzéstelenìtő nélkül?
2021. nov. 23. 13:34
Amúgy az gáz ha annyira be szoktam kenni reggel és este Tetránnal, hogy olyan mintha fülzsíros lenne a fülem 😅? Vagy kenjek kevesebbet?
2021. nov. 23. 05:07
Szerencsére orvosi fémből van a PC szóval nem allergizálhat.es remélem hétről hétre egyre szebb és szebb lesz. Azt olvastam, hogy akkor gyógyult a piercinged, ha nem fáj, nem érzékeny, nem piros, nem körülötte és szépnek látod. Na most erre hajtok 😊!
2021. nov. 23. 00:32

Hol jobban fajdogal, hol kevésbe.

Én nem tetováló szalonban csináltam, hanem kozmetikus csinálta akinek ezer oklevele van arról, hogy ilyenek szurhat.

Csak egy tetoválós oldalon bukkantam rá, hogy elvileg mennyi ennek a gyógyulási ideje. Ami ugye nyilván valóban nem reális.

Ma beszéltem a kozmetikus csajjal aki csináltak, hogy majd rövidebb szárat szeretnék tetetni amikor már lehet mert ez picit hosszú mert ugye ha bedagad vagy ilyesmi, ne legyen gond. De nekem se be nem dagadt és max 3-4 napig volt a szúrás helye enyhén piros, szóval pl mondta a csajszi, hogy 12 hét után ha olysn állapotban lesz a fülem akkor cserélhetünk 😊.

Köszi a válaszod!

2021. nov. 22. 12:39
Hát nincs mit, remélem hogy azért mostmár nemsokára javulni fog, azért ha lüktet meg ilyenek az nem a legkellemesebb. Amúgy sokszor tetoválószalonokban is fura infók vannak, meg azok között is van jobb meg rosszabb. Egyszer tini koromban a westend tetoválószalonban szúrattam fülbevalókat, egy totálisan beállt csávó csinálta, szerintem kettőig nem látott (hülye voltam hogy nem hagytam ott :D) az egyiket nem is oda szúrta ahová kértem, pedig kétszer is megmutattam. Szóval nem biztos, hogy minden ilyen hely minőségi. :D Mindenesetre ha nagyon bedurranna azért mutasd meg a kozmetikusnak, mert lehet az is hogy allergiás reakció.
2021. nov. 22. 11:24
Amúgy köszi a a normális hozzászólásokat! 😊
2021. nov. 22. 11:24

Egy tetoválós oldalon voltak a piercing fajták gyógyulási idei felsorolva.

Amúgy fajdogal eléggé alul is és felül is a szúrás, de nem piros, nem dagadt, nem gennyes továbbra sem. Amikor köldök pc-t csináltattam, sokkal gázabb volt vele a helyzet. Remélem ez a fájdalom majd ahogy gyógyul, úgy múlik el, bár két hét után nem érzek ezen a téren javulást sajna.

2021. nov. 22. 08:34

Azt valószínű olyan írta, aki az életében nem látott még piercinget közelről. 3-4 hét alatt talán a porc nélküli fülcimpában gyógyul meg.

Szóval nyugi, teljesen normális, egy darabig még biztos elég érzékeny lesz. Lehet hogy kezd begyulladni és azért fáj jobban, figyelj rá hogy ne érje semmilyen szennyeződés vagy fizikai behatás.

2021. nov. 21. 19:01
Igen, mondta a kozmetikus hogy fél év után lehet piercinget cserélni és a teljes gyógyulás 1 év. Csak egy oldalon meg azt olvastam, hogy a fül porcos reszebe szúrt piercing gyógyulási ideje 3-4 hét.
2021. nov. 21. 17:46
Inkább 3-4 hónap, de a teljes gyógyulási idő, amíg már egyáltalán semmire nem lesz érzékeny, vagyis érezni sem lehet hogy ott van, akkor sem ha belekapsz vagy valami, az fél-egy év is lehet.
2021. nov. 21. 17:36

Sziasztok.

Lassan két hete, hogy szúrattam migrén piercinget, ugyanis nagyon sokat szenvedtem a folytonos fejfájástól. Mióta megvan, egyszer fájt a fejem és emiatt ki sem szeretném vetetni, de az a probléma, hogy bár se nem piros egyik oldalon sem a szúrás helye, és be sincs sehol dagadva, nem gennyesedik és semmi hasonló, ellenben vannak napok mikor alig érzem, de pl ma olyan érzésem van, mint mikor fülgyulladása van az embernek úgy fáj, akkor is ha nem épp tisztítom az ékszert. Fertőtlenítő sprayt és Tetran krémet kell rá 4 hétig használni, tehát még két hétig elvileg de azt hittem, két hét elteltével már etetni sem fogom, hogy bent van a fülemben. Nagyon hamar, 3 nap alatt elmúlt a vér szivárgás is szúrás után, pedig vérhigítót szedek. Lehet, hogy a vérhigító az oka, hogy nehezebben gyógyul?

Azt olvastam, hogy a porcba szúrt piercing gyógyulási ideje 3-4 hét, de elképzelni sem tudom, hogy egy hét múlva már ne fájjon (3 hét elteltével). Vagy lehet köze a fájdalomnak ahhoz, hogy menzesz előtt állok és akkor úgy tudok, hogy pl tetováltatni meg piercinget szuratni sem lehet (még nem jött meg)?

Hasonló piercinggel (migrén, vagy konkrétan fül porcba szúrt) kapcsolatos tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Előre is köszi 😊!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook