Normális, hogy a migrénpiercing lassan 2 hete megvan és eléggé fáj? (tudásbázis kérdés)
Igen én is ezeket a csodaszereket kaptam utòkezelésre. Ma reggel ugy ébredtem mint eddig még soha talán :-)
Köszönöm jòkìvánságodat. Neked is fajdalom mentes napokat kivánok. 😘❤
Nekem két és fél hét alatt egyszer fájt a fejem úgy, hogy előtte heti 6 napot
Nekem ez elég bizonyíték 🙂.
Szerintem a piercing miatt múlt el. Olysn akupunktúràs pont van ott ahova szúrják, ami a fejfájással van összefüggésben.
Neked is Octenisept sprayt javasoltak fertőtlenítésre és Tetran krémet kenegetésre? Ha nem, én javaslom, hogy ezeket szerezd be, nekem aki kozmetikus csinálta, 15 éve csinálja és ezeket ajánlotta és mára minden érzékenység, fájás elmúlt a fülemen. Nekem 4 hétig ajánlották először a sprayvel befujni a fület, majd ha megszarad, ugye nem látod de érzésre tudod, hogy hova kend a Tetran kenőcsöt amiben amúgy antibiotikum is van szóval szuper cucc.
Örülök, hogy neked is lett így ismeretlenül is és sok boldogságot hozzá és mégtöbb fejfájás mentes napot kívánok ❤️🙏😘!
Nekem nem érzéstelenítettek és szerintem ha van is lidokain spray semmit nem ér. Max a tudat 😁.
Nekem nagyon fájt, bár nekem az atszúrando rész elég széles volt, ugye ez fülenként változó kinek milyen. Én bírom a fájdalmat, de ez nekem brutal volt. Aztán lehet te meg sem érzed majd vagy kapsz lidokaint. Bár szerintem nem adnak mert sokan allergiásak rá és nem kockáztatnak. Még nem hallottam olyan kozmetikusrol aki használt volna.
Drukkolok, majd írd meg milyen volt 🤞❤️!
Hol jobban fajdogal, hol kevésbe.
Én nem tetováló szalonban csináltam, hanem kozmetikus csinálta akinek ezer oklevele van arról, hogy ilyenek szurhat.
Csak egy tetoválós oldalon bukkantam rá, hogy elvileg mennyi ennek a gyógyulási ideje. Ami ugye nyilván valóban nem reális.
Ma beszéltem a kozmetikus csajjal aki csináltak, hogy majd rövidebb szárat szeretnék tetetni amikor már lehet mert ez picit hosszú mert ugye ha bedagad vagy ilyesmi, ne legyen gond. De nekem se be nem dagadt és max 3-4 napig volt a szúrás helye enyhén piros, szóval pl mondta a csajszi, hogy 12 hét után ha olysn állapotban lesz a fülem akkor cserélhetünk 😊.
Köszi a válaszod!
Egy tetoválós oldalon voltak a piercing fajták gyógyulási idei felsorolva.
Amúgy fajdogal eléggé alul is és felül is a szúrás, de nem piros, nem dagadt, nem gennyes továbbra sem. Amikor köldök pc-t csináltattam, sokkal gázabb volt vele a helyzet. Remélem ez a fájdalom majd ahogy gyógyul, úgy múlik el, bár két hét után nem érzek ezen a téren javulást sajna.
Azt valószínű olyan írta, aki az életében nem látott még piercinget közelről. 3-4 hét alatt talán a porc nélküli fülcimpában gyógyul meg.
Szóval nyugi, teljesen normális, egy darabig még biztos elég érzékeny lesz. Lehet hogy kezd begyulladni és azért fáj jobban, figyelj rá hogy ne érje semmilyen szennyeződés vagy fizikai behatás.
Sziasztok.
Lassan két hete, hogy szúrattam migrén piercinget, ugyanis nagyon sokat szenvedtem a folytonos fejfájástól. Mióta megvan, egyszer fájt a fejem és emiatt ki sem szeretném vetetni, de az a probléma, hogy bár se nem piros egyik oldalon sem a szúrás helye, és be sincs sehol dagadva, nem gennyesedik és semmi hasonló, ellenben vannak napok mikor alig érzem, de pl ma olyan érzésem van, mint mikor fülgyulladása van az embernek úgy fáj, akkor is ha nem épp tisztítom az ékszert. Fertőtlenítő sprayt és Tetran krémet kell rá 4 hétig használni, tehát még két hétig elvileg de azt hittem, két hét elteltével már etetni sem fogom, hogy bent van a fülemben. Nagyon hamar, 3 nap alatt elmúlt a vér szivárgás is szúrás után, pedig vérhigítót szedek. Lehet, hogy a vérhigító az oka, hogy nehezebben gyógyul?
Azt olvastam, hogy a porcba szúrt piercing gyógyulási ideje 3-4 hét, de elképzelni sem tudom, hogy egy hét múlva már ne fájjon (3 hét elteltével). Vagy lehet köze a fájdalomnak ahhoz, hogy menzesz előtt állok és akkor úgy tudok, hogy pl tetováltatni meg piercinget szuratni sem lehet (még nem jött meg)?
Hasonló piercinggel (migrén, vagy konkrétan fül porcba szúrt) kapcsolatos tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Előre is köszi 😊!
További ajánlott fórumok:
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- -5 kg a cél, szépen lassan, jojo nélkül - csatlakozol?
- Szereted ha lassan és érzékien a nyakadba csókolnak?
- A párom nem nyílik meg eléggé nekem
- Válságban a férjemmel-szerinte nem figyelek rá eléggé.....