Miért van ez? (beszélgetés)
jó lenne ha sikerülne valami jó végleges megoldást találni....
Hetente egyszer próbáljátok ki, a következőt!A fürdőkád vizébe öntsetek 1 liter 3,5%-os tejet.Adjatok még a vízhez (tea vajat)is,kb 10 dkg-ot.Merülj el a vízbe,és áztasd magad benne amíg jól esik, de közbe érdd el azt,hogy senki ne zavarjon!Ha még "eredeti"mézed is van otthon,akkor kenegesd a testedet vele amíg a kádba áztatod magad!A hajadat csak utána mosdd meg,mert .....
nem jók az intim lemosók...minden doki ezt mondja..kiírtja a jó bacikat is((
Szia!!
Én nem hiszem, hogy a savas intim lemosók ártanának... Sokkal inkább a lúgos,hagyományos lemosások, ugyanis a hüvely ph.-ja az savas, és a lúgos, nem megfelelő lemosástól borul fel részben a ph.
én is ma vettem 3x2 kapszulát kell belőle szedni. ma kezdtem, még nincs tapasztalat
Sokat olvasgattam a témában ma. Tőzegáfonya kapszulával kapcsolatban kinek van tapasztala? Nem a sima áfonyából készült, amit a televízióban is láthatunk, hanem tőzegáfonya. Köszi!
hú....nehéz eligazodni, sok tanács, sokféle probléma....én is már mindenféle dolgokat csinálok hátha jobb lesz. most vettem tőzegáfonya kapszulát, iszom literszámra a kamillateát. holnap de. visszamegyek a dokihoz, nézzen meg, félek nehogy valami vese gyulladást okozzon....fáj a derekam is.
egy fiatal beképzelt bunkó
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Egy-két tippet ki fogok még próbálni, hátha segít! Azt olvastam valahol, hogy az intim mosakodógélek is gyengíthetik a védekezőképességet. Ez igaz? Én azt hittem ezzel jót teszek...
Várom a további ötleteket! Köszönöm előre is!
Te jó ég,mégis milyen orvos az ilyen???
Az a kefir a legjobb,amit magad csinálhatsz.
Nekem van kaukázusi kefir gombám,és rendes házi tejből csinálom a kefirt.Eszem is,és amikor ilyen panaszaim voltak akkor én is használtam hüvelybe.Teljesen rendbe tesz.Azelőtt a sok gyógyszer meg kúp nem hozott hosszú távú eredményt hosszú éveken keresztül.
Másfél éve kb,hogy nem volt tünetem.Ez nem megfázás,csak hasonlóak a tünetei.
Próbáld ki,használ.
ezek a segítő sejtek, a kefírbe,joghurtba is megvannak.Legfőkép az életörömbe!
aZ ANTIBIOTIKUM,nem csak a bacikat pusztítja el, hanem az egészséges sejtjeinket is! Kizárólag 5 napig szabad ,nagy dózisba(napi3-4 tabl.) enni!5 nap alatt elpusztít egy csomó beteg és egészséges sejtet.A NORMAFLOR amiről írtál,azért kell mert az antibiotikum elpusztítja a gyomor,és bélflóra segítő sejteket is!A NORMAFLÓR élő "segítő"baktériumok,amelyek fontosak a bélrendszer egészséges működéséhez.
igen, az hogy egyéniséged legyen az fontosabb (reklámokból ezt nyomatják) minthogy helyesen töröld ki (vagy bármely alapvetőbb dolog), elég szomorú
Nekem tanították, még általános iskolában is figyelmeztettek rá sokszor! Tehát a problémám nem innen ered! De azért köszi a tanácsokat!
ma már nem divat ilyesmit megtanítani((
van még ilyen?? nálunk az oviban volt ilyen, ott az óvónénik nézték, hogy hogyan töröljük ki, és megtanították nekünk...
Milyen természetes, és emberbarát módszereket javasolnál?
és a bélrendszert... Sokáig voltam beteg az utóbbi hónapokban, nátha, és asthma kontra hurutos köhögés, 2 teljes hónapig húzódott, jó pár doboz antibiotikumot írtak fel egymás után, és nemrég görcsölt hasam, és volt coli baci a vizeletemben, és a házidoki azt mondta, hogy a rengeteg antibiotikum, amit szedtem, kikészítette a vastagbelemet, és arra meg laktívot írt fel, ami visszaállítja a bélflórát, a belső egyensúlyt...
Először próbáld meg az "emberbaráti,természetes "módszereket.Utána szedj szintetikus gyógyszereket,amiket felírnak!Egy idő után a szervezeted be fog állni rá,hogy önmagát gyógyítsa!
főleg helytelen wc-zés utáni törölközés okozza..amikor nem elölről hátra,hanem fordítva használják a wc papírt((
Lányok az alhasi görcsöket általában a nagyon gyakori coli baktérium okozza, ami a vizeletben van, és bizony az tud görcsölni, de az nem biztos, hogy mindenkinek az lehet...
Ezt viszont a mikrobiológiai laborban kimutatják, háziorvosi beutalóval...
De tényleg, a coli baktérium már nagyon elterjedt-, szinte népbetegség lett...
Nem tudok róla, de akkor egy alaposabb kivizsgálásra lesz szükségem a jelek szerint! Köszi
rendben van, de ha egyszer orvos írta, ráadásul barát..kellett volna bizalmatlannak lenni?((
Szerintem azért a biztonság kedvéért nézesd meg egy hasi ultrahanggal, mert nekem mikor volt először vesekövem, jobban fájt az aktus után a hasam. Egy ideig nem volt, akkor tűrhető volt, és most megint van, és rosszabb.. Ezért kérdeztem, hogy van-e veseköved.
Az antibiotikumokat nem lehet ,csak úgy szedni!!!!!!sokszor több a mellékhatása ,mint a hatása!Tönkreteheti az immunrendszert!
Szia! Köszi a segítséget! Nem tudok vesekőről, de a vesém nem fáj, vagyis szokott mensturáció előtt, de egészen kislány korom óta úgy jelentkezik a mensturációm.
Nekem mind a kétszer másat adott az orvos. Plusz egyszer voltam háziorvosnál, mert influenzás lettem, persze ez nem tartozik szorosan a problémához, de ő is olyan gyógyszert írt, ami húgyúti megbetegedésekre IS hatásos. Tehát ha így számolom már három adagot szedtem el. De három különböző adagot.
menj vissza a barátoddal..:))
szerintem menj el urológushoz. mondd el neki hogy mi a helyzet és ajánljon valamit amitől a hüvelyflóra is helyre állítható...
bár nekem volt rossz élményem ott is... pont görcsök közben elmentünk sos-ben ügyeletre (a doki tiszta ideg volt hogy felébresztettük) azonnal katéteres vizelet vizsgálat... és semmit sem mutatott ki, akkor mondták hogy ph gond lehet.
További ajánlott fórumok: