Miért pont a szőke nők? (beszélgetés)
Álljunk meg egy szóra hölgyeim és uraim!!!
Tudjátok egyáltalán ki a szőke és ki a barna?? mert én azt tapasztalom hogy nem igazán, olyanokat szoktam hallani hogy "szőkésbarna hajú" miért láttatok már feketés fehéret???????Lehet hogy most sokuk lelki világát összetöröm de legalább tudni fogjátok:Nos van a barna szemű ember ezt hívjuk barnának és van a kék szemű ember ez a szőke!! mindig a szem dönti el hogy milyen az ember,ezen belül a barna szemnek mint ahogy a szőkének is vannak árnyalatai!pl.ha valaki kék szemű és sötét színű a haja ez az illető SÖTÉTSZŐKE!és nem barna ha meg valakinek a szeme barna és a haja világos az illető VILÁGOSBARNA!! tudom hogy sokukat most csalódás érte,de máris okosabbak lettetek egy kicsit! üdv.
egyszer olvastam valamit, hogy a szőke nők szervezete kevesebb nemtommit termel, ami az agyműködésért felelős, és ezért is lesznek szőke hajúak.
Nem emlékszem pontosan, de van rá biológiai maázat :-)
15 és fél voltam mikor ráálltam a szőkére :D Nagyon szerettem, de most kb 2 hónapja lettem barna!!
Ebben közre játszott, hogy nekem is mindig beszóltak, mi van szöszi, szőke, stb....Főleg rokonok.....meg haverok....
Illetve, hogy tél van és most a sötétebb jobban tetszik!!
De közkívánatra tavasszal megint szőke leszek (csak kívülről :D ) Mert nekem is és barátomnak is jobban tetszett. rajtunk kívül amúgy mindenki a mostani hajamat dicséri :D
Nem baj, nekem jobban tetszik a szőke és az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben! Nem érdekel ki mit mond! Fő az önbizalom, igaz? :D:D
Már várom, hogy megint szőke legyek :D:D és vadító :D:D
Most már a hajfestés bárki számára elérhető, és nincs is benne semmi kivetnivaló, de közhiedelem szerint hajdanán a magukkal sokat foglalkozók, piperézők, unatkozó naccságák nem álltak a szellemi kapacitás csúcsán :)
Talán ezért találták ki, mindenesetre nem igazságos.
Én tökre birom a szőke nős vicceket,mindíg jót nevetek rajtuk (egyébként én is szőke vagyok) :D
A repülőből kiesik egy szőke és egy barna nő.
Melyik ér le előbb?
A barna...Mert a szőke közben eltéved :DDDD
Én nem járok szoliba, nem festem a hajam... hehe, nem is vagyok platina szőke, de fodrászügyileg világos szőke, ami valaki szerint már barnább, de szeretem, akartam világosítani, de lebeszéltek. Jobb a természetes. A szőke nőkről a naplóm 313. bejegyzésében írtam egy hosszabb cikket még régebben.
láttam már alap barna hajú csajt szőkének!Jól nézett ki!Ha igényesen meg van csinálva,miért ne???A hajlenövés,senkinek sem előnyös!!!
én tudod mit tartok butaságnak?az agyonszolizott szilikonozott,festett,hájkibuggyanós macákat...de ez már más téma! :)))nem offolok!
:DDD
vannak tippjeim:)))
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért buta a szőke nő?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Haj szőkítésére mi a legjobb mód és miért? (Szőke vékony szálú haj még szőkébbé tételére.)
- Miért nincs a Szökés c.sorozat az RTL-en?
- Hol tudok Garnier Fructis életteli szőke sampont vásárolni?