Miért olyan nehéz elfogadnia a barátom anyjának engem? (beszélgetés)
És a párod mennyire áll ki melletted?
Elhiszem hogy rossz,de szerintem ezt nagyon sokan átéltük,megéltük,és megtanultuk kezelni.
Add önmagad és ne akarj neki megfelelni mert akkor ugy ugráltat mindig ahogy ő akar.
Ne őt szeresd hanem a párod....ő meg forrjon magában,előbb-utóbb lenyugszik...
szerencsére jó messze lakik
gondold el, ott laknának a szomszédba :-))
De jó neked! :) Az én anyósom simán úgy lealáz,hogy csak lesek néha.Én pont a tisztelet miatt tűrtem mindig.Aztán amikor betelt a pohár,már én is elmondtam a véleményem,de persze nem bunkón.Most megint a tűrési fázisban vagyok pár hónapja.Évente úgy kétszer-háromszor borul a bili.Sajnos nem tudom megtenni azt,hogy nem találkozok vele,mert párom kamionozik,ezért nem élünk még együtt,nincs értelme albérletet fizetni,saját lakásunk meg nincs.Így amikor itthon van,mindig náluk vagyunk,mert nálunk nem férünk el.
Tesómat irigylem,mert őt nagyon szereti az anyósa. :)
Én csak azt szeretném ha engem is szeretne.mert mindig mondja,hogy a másik fia barátnője milyen okos,meg hogy lehetne már gyerekük is pedig csak 3 éve vannak együtt,szval nem értem.
A másik fiának meg fél éve van uj barátnője,elváltak,a volt feleségét sem szerettem de a párom anyja szerint soha egyik barátnő,sem volt feleség sem bántotta meg annyira mint én őt.
Meg hogy elrontottam az ünnepét dec 28án mikor meg mertem mondani páromnak hogy rákos az unokatestvérem és ő meghallotta.
Szerinte nagyon gonosz és szívtelen vagyok .
:(
Kérdeztem páromtól,ő nem akar nélkülem élni,és nem lenne boldog ha elhagyná.
A hajam nincs festve, sötét szőke,diploma az nincs,de dolgozok az ügyön.
A párod kell megkérdezni, hogy tényleg boldogabb lenne nélküled?
Anyuka csak "JÓT" akar. Miért gondolja ezt?
Nem tetszik a hajad színe, nincs vagy van 3 diplomád, stb
Sovány vigasz, de amióta a világ, mindig harc volt az anyósokkal.
Azért mond jót is,meg dicsért is már,hogy finom a sütim,vagy szépen áll a hajam,vagy szépen kiemeltem a szemem. Annyira rossz anyuka azért mégsem lehet. Csak tudnom kell eltürni ha bánt,de néha olyan nehezemre esik.
Másik érdekes dolog,megharagszik rám és kb 1 óra és már vidám és mosolyog mintha semmi sem történt volna,aztán odajön ad puszit...
Jaj, ez elég komplex ....
Nagyon nem szeret Téged ez a nő, és még ostoba is mellé.
Ezen nem nagyon lehet segíteni.
És mindezek után se utálom,és próbálok vele jóban lenni,de egyszerüen nem tudom,hogyan.
A szüleim sosem mondtak egy rossz szót sem,egyik exemre se,se az exek szülei mind elfogadtak,érdekes az apjával is jól megvagyunk,de az anyjával meg sosem sikerül.
Anyám meg tud róla,de nem azt mondja,hogy hagyjam el párom,hanem nem menjek hozzájuk. Pedig simán utálhatná őt,amiért bánt engem,és mégse utálja.
Annyit mondtam,hogy én nem fogok sokáig lent maradni pezsgőzni,mivel nekem vizsgáim lesznek és kell rá készüljek.
Erre ő h akkor menjek fel,rohanjak.
Pedig igazán szépen mondtam neki. Aztán kijött még hogy nem lehet tőlem tv-zni,holott kikérte a véleményem mit is nézzünk,ha meg elmondtam akkor meg miért mondom én meg neki mit nézzünk.
Sőt páromnak meséltem el h rokonon rákos és mütőtték,de ezt ő is meghallotta-erre h el akarom rontani szándékosan az ünnepét ő meg ,meg nincs meghalva ne sirjak.
Az a baj,hogy ha mond valamit akkor őt is szidja,meg amugy se lehet mondani neki semmit,én meg nem akarok,hogy miattam veszekedjenek.
Most is azt kérdezgette mennyit keresek,mennyi idő óta dolgozok...
"Igen Mama, mer' sokat tetszik ugatni"
Hátba vágtam volna az ajtóval az tuti :D
Nem irigyellek...:S Párod mit szól ezekhez?
Amugy nem ő a kicsi fia,van még 2 és mindkettőnek nője. Csak ők nem alszanak ott általában meg közelebb laknak szülőkhöz.
Az az érdekes mikor ott vagyunk észre se veszi,hogy ott a fia,mikor meg itthon vagyunk akkor keresi.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Miért nem tudja elfogadni, hogy nem vagyok már gyerek?
- Miért nehéz magunkat elfogadni olyannak, amilyenek vagyunk?