Miért nem tudok szex közben elélvezni? (beszélgetés)
"Bár sokan azt gondolnák, a klitorisz vagy csikló egy aprócska szerv, valójában akkora, mint egy pénisz, súlyát és méretét tekintve is. A csiklónak ugyanis csak egy része látszik, belül kapilláris szerkezete folytatódik."
Ezért vitatott sok nőnél, hogy csiklói, vagy hüvelyi orgazmusa van. Pedig...
Édes kis szívem. Először is örülj, hogy van pasid. Ezek után engedd el magad, legyél laza és ne görcsölj, ez nem verseny. Ha ráfeszülsz, kevésbé fog sikerülni. Élvezd és megjön az élvezet.
Másrészt túl korán kezdtél szexelni másokkal, mielőtt magadat jobban megismerted volna. De sose késő.
Ime valaki más, aki mást mond: nekem a nők azt mondták, hogy se enm a csikó se nem a hüvely ami által elélveznek, hanem minden az agyban történik.
Meg azt is mondták, hogy a nők G pontja az a shopinG végén van... Ti tudjátok:)
Merre jársz "szomorka0"?
Benn vagy-e már a málnásban? mi van a mézesbödönnel?
Az egész marhaság.Csak az utolsó mondatban rejlő poén miatt írtam. :-)
Inkább nevess, ne bosszankodj.
Ha bosszankodni akarsz, arra jobb ok, ha nyalástól nem tudsz elélvezni.
Én annál csodálatosabbat nem tudok, mint amikor kinyalom a páromat.
Nézd meg ezt:
Ezeket férfi létedre honnan veszed?
Minden rosszindulat nélkül kérdezem. :)
Csak hozzáfűzném, hogy a G-pontos orgazmust nagyon túlmisztifikáljátok, felmagasztaljátok (ti, férfiak). Fogalmam sincs, honnan veszitek, hogy "ájulás"...? Mert pár nőnek tényleg az volt?
Hát nekem azért annyira nem.
Nem is olyan nehéz megtalálni...csak annak, aki annyira rá van kattanva!
Nekem anno egy 17 éves fiúcska játszott rajta virtuóz módon, és csalta ki belőlem a magas C-t. ;)
Azóta pedig senki más, de öngyilkos nem leszek miatta. ^_^
Gondoltam, hogy csak egy pasi írhat ilyet, hogy a hüvelyi orgazmus a legenyhébb fajtája az elélvezésnek. Mindezt azért írhattad, mert neked olyanod az életben nem volt :))
Nekem egész életem során hüvelyi orgazmusom volt, nyalástól képtelen vagyok elélvezni. És a hüvelyi orgazmus nagyon-nagyon intenzív tud lenni - nekem elhiheted, van benne gyakorlatom :)
Valaki írta, hogy minden orgazmus egyforma. Lehet, hogy ezt is pasi írta? Minden egyes orgazmus más és más, másképp éli meg az ember. A pasik nem tudom, hogy vannak vele, náluk lehet hogy mind egyforma.
Van a hüvelyi orgazmus. Ez nem minden csajnak jön össze. Általában ez a legenyhébb fajtája az elélvezésnek.
A csiklón megélt orgazmus már sokkal intenzívebb. Ezt leginkább nyalással tudjuk kiváltani.
A G pontos orgazmus szinte ájulás, de nehéz megtalálni. sok nő leéli az életét anélkül, hogy egyszer is megtapasztalná.
A legeslegintenzívebb orgazmust akkor éled át, amikor egy jól feltöltött bankkártyával belépsz a cipőboltba. :-)
Az egésznek a célja az örömszerzés. (Na persze a fogamzás mellett). A görcsös akarással éppen az vész el, ami miatt szép.
Örülj neki, hogy van egyáltalán orgazmusod, sok nő nem is ismeri ezt a szót, érzést!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Mindenki válasza hasznos volt, nem gondoltam volna, hogy ennyien és ilyen rövid idő alatt válaszoltok!
Megfogadom és kipróbáljuk őket, de nem görcsösen.
Így már látok valami fényt... :)
További ajánlott fórumok:
- Férfi vagyok! Csak érzelemmel tudok szexelni
- Nem tudtam elélvezni :((
- Ki, hányszor tud elélvezni egy aktus alatt?
- Mit mondjak a szeretőmnek, ha most nem tudok szexelni 2 hétig vele (enyhe fertőzés)? Ezt nem akarom elmondani, nehogy elijesszem.
- Miért nem tud elélvezni egy férfi?
- Előjáték hiánya okozhatja, hogy nem tudok elélvezni?