Miért nem tudok elaludni? (beszélgetés)
Nincs valakinek valami jó praktikája rá?
Egyre rosszabb..://
Sedatif pc-ről vélemények,segített valakinek?
tisztára jó lenne, ha nem a helyesírásról szólna ez a fórum! nem ez volt a kérdés...
egyébként a téma engem is érdekelne, ötleteket várok, mert férjem kb 3-4hete ugyanebben szenved, már hulla fáradt(napi 1-2 órát tud csak aludni), és ennek ellenére képtelen aludni. Már én készülök ki rajta...MOndjuk és hulla fáradt vagyok a gyerekek mellett estére, és szó szerint bezuhanok az ágyba:)
Ő viszont már volt dokinál, már szedett(ebben a 3 hétben) altatót, nyugtatót, gyógyteát, vitamint,eljár futni, masszirozásra, már minden "hülyeséget" és semmi nem használt. és csak 35éves...meddig fog ez még tartani? (szerintem már túl pihent, vagy ilyen nincs? )
Pardon.
Erre inni kell!
:DDDDDDDD
A nyavalyába, mennyi kevésbé helyesen író ember van!:DDD
A teljesítési kényszer eddig is nagyon benne volt,tehát az kétlem,vagyis nem tudom..
Azzal a családtaggal akivel rossz a kapcsolatom pedig eddig is rossz volt,tehát nincs változás.:/
de ha ez így folytatódik én is orvoshoz fogok menni...
köszönöm a választ.:)
szia! nincs semmi változás az életedben? nem volt valami "rossz szokásod", amit abbahagytál?
nincs valami olyan dolog, ami miatt ugyan nem idegeskedsz - de bánt - külön élő szülők, nem harmonikus viszony valamelyik családtaggal, stb.vagy nem akarsz nagyon teljesíteni? nem állsz érettségi előtt, ami miatt jobban izgulsz?
az én lányom is 18 éves, pár alkalommal volt alvásterapeutánál ( neki nagyon durva alvásproblémája volt ), és úgy tűnik - sikeres volt
18 éves vagyok.
Eddig mindig este 11-fél 12 között feküdtem le aludni,és sikerült is azonnal elaludnom.Reggel kipihenten szoktam ébredni.:)
Most egy pár napja nem tudtam fél 12-körül aludni,picit olvasgattam még,aztán nagy nehezen éjfélkor.Azóta egyre rosszabb,tegnap pl lefeküdtem éjfélkor de fél 2-kor még fenn voltam.:/ Utána pedig óránként felébredtem és alig tudtam visszaaludni.
Hulla fáradt vagyok,mégse megy az elalvás..
nem iszok kávét,nem eszek este,mozgok eleget,nem idegeskedek...mitől lehet?
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Hogyan tanítsam meg az 5 hónapos kisfiam egyedül elaludni?
- Este nem tudok elaludni éjfél elött! Mit csináljak?
- Nem tudok elaludni plüssállat, valami más nyunyóka vagy...