Miért nem mutat be a tesójának? (beszélgetés)
Ha minket nem zavarna, akkor téged sem fog?
Engem akkor zavarna, ha nem tudnám, hogy mi a konkrét indok, mert az hogy zűrös az nagyon tág fogalom.
A face time-on milyen volt az öcsike?
Egyáltalán nem vonzanak és nem szeretnék 'mindenáron' megismerkedni vele.
De őszintén, titeket nem zavarna ha a párotok nem lenne hajlandó bemutatni a testvérének?
Engem egyszerűen csak zavar, hogy szabályosan megtiltotta, hogy elmenjek hozzá, miközben ő látszólag jó kapcsolatot ápol vele.
Izgulós vagyok és jellemző rám, hogy sajnos mindent túlgondolok. Ezek szerint akkor ebben sincs semmiféle probléma, csak túlreagálom.
Köszi hogy segítettetek a véleményetekkel! :)
Sziasztok!
Ez egy elég hosszú leírás lesz, de igazán érdekel mások véleménye illetve tapasztalata a témában.
22 éves vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal (nálam egy évvel idősebb), akivel teljesen egyformák vagyunk, minden klappol, szeretjük egymást, stb. Ennyire szerelmes még sosem voltam mint most, viszont van egy aprócska bibi. A családja eléggé zűrös, pontosabban a bátyja. Sokat mesélt róla, arról, hogy folyamatosan rendőrségi ügyekbe keveredik, agresszív és hasonlók. Mindketten egyetemi hallgatók vagyunk. A barátom egyedül él a szülei házában (mivel a szülei külföldön vannak) de májusban a tesvére oda(vagy talán helyesebb vissza-)költözött kb 2 hónapra. Ez idő alatt egyszer sem mehettem el hozzá, állandóan ő volt nálam, szinte minden nap, ami engem egyáltalán nem zavart, de általában arányosan töltünk időt egymásnál.
Természetesen szóba hoztam a témát, hogy miért nem látogathatom meg attól, hogy a tesvére otthon van, és hogy különösen zavar amiért nem hajlandó neki bemutatni (hiszen a család többi tagját és a távolabbi rokonság egy részét is ismerem már, ahogy ő is az én famíliámat) valamint képzelje csak magát a helyembe.. Erre azt válaszolta, hogy megérti hogy zavar engem ez, de akkor sem szeretne neki bemutatni, mivel a tesója olyan amilyen. Erre persze elmondtam neki, hogy nem számít hogy milyen, akkor is a testvére, és az hogy megismerkedem vele semmit sem változtat a mi kapcsolatunkon. Ennek ellenére sem mutatott be neki. Nemrég a szülei itthon voltak, és "face-timeoltak" a tesójával, majd az édesapja a telefonon keresztül bemutatott a testvérének, amin a barátom teljesen kiakadt. Amikor később kettesben maradtunk és megkérdeztem hogy miért visekledett így azt mondta hogy mert idegesíti az apukája és egyáltalán nem akarja hogy bármijen kontaktusba kerüljek a testvérével.
Szerintetek ez a helyzet elfogadható, csak én reagálom túl, vagy tényleg egy kicsit furi, mit gondoltok? Nem tudom hová tenni, nyilván nem fogom elhagyni emiatt, de érdekelne hogy volt/van-e valakinek hasonló tapasztalata..
További ajánlott fórumok:
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Miért nem mutat be a szüleinek?
- Miért mutat 3 kg-val többet a digitális mérlegem mint a hagyományos? Most melyik mutat valós adatot?
- Miért így mutat be mindenkinek?
- A szépségversenyen miért nem smink nélkül mutatták a lányokat....
- Úgy érzem tetszem a párom tesójának, szóval a sógoromnak, mit tegyek.?