Miért nem működik a freemail? (tudásbázis)
Hello, szerintem már régen jelentkezté be, és azmiatt nem működik! Az kb.3 hónap szokott lenni! Aztán ha meghaladtad, akkor már nem is fogsz belépni abba, mert megszüntetik az email oldaladat!
Tehát inkább csináljá 1 másik emailt! Én a helyedben már inkább másik szolgáltatót keresnék a freemail helyett! Nekem is volt, és pont ugyanígy jártam! De azóta vannak többféle email oldalaim is másik szolgáltatókná! Ha érdekel, akkor legközelebb leírom a többi email szolgáltatókat!
Ja tényleg, másodlagos emailt megadtá ott? Mert úgy még talán lenne esélyed valamire!
S.O.S!!!!
A freemailes e-mail címemre ömlenek a spam levelek, tegnap éjjel óta. Óránként 5-6. Mit tehetek? nem nyitottam meg egyet sem...
A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02456)
Nekem tegnap reggel óta ezt írja ki..:-(
De ez rémes, most akkoraz összes leveled elvész?
Én a munkámat is mailben kapom, muszáj, hogy megbízható legyen a levelezőrendszer!
Hihihi, hasonlót akartam írni, azaz miért, működött rendesen valaha is?
Még a citromail is megbízhatóbb.
Én sem.:(
Kaptam egy fontos e-mailt és nem tudom elolvasni.:(
tegnapelőtt sem lehetett üzenetet küldeni, 2 eset van nálam ( T.com ADSL-s netünk van )
l. Vagy egyáltlaán be sem jön
2. vagy ha nagynehezen mégis sikerül bejelentkezni, akkor valami hibaüzenetre hivatkozva olyanokat ir egy sárga felületen hogy sikertelen továbbitás, stb. Az indamail és a gmail müködik.
Mondták már hogy cseréljem le, de nekem még 1998-as freemailem van és sajnálom. 15 16 éves üzenetek vannak rajta, olyan jó visszanézni. Különben ez a hivatalos emailem is, de amennyit romlott az utóbbi félévben, nem nagy jövőt jósolok neki.
További ajánlott fórumok:
- Nem működik a freemail? Nem töltődik be... csak nálam vagy másnál se?
- A következőt írja ki a böngésző amikor pl. a freemail-emre belépek: A manóba nem sikerült valamiért ezt a weboldalt megnyitni!Mit csináljak?
- Miért írja ki a freemail? Delivery Notification: Delivery has failed
- Nem tudok bejutni Freemail-re, miért lehet ez?
- A freemail-be belépés után ledob az internetről! Miért? Tudja valaki a választ?
- Napok óta nem működik a freemail-em, mit kell tennem, hogy újra jó legyen?