Miért nem hagyják abba az emberek a mondókájukat, ha felhívom rá a figyelmét, hogy nem érdekel ez a téma? (beszélgetés)
Mindenképpen mosolygok! :)
Megfigyeltem, hogy az önbizalom illetve valakinek az a hite (még ha téves is) hogy okosabb a másiknál, sokszor eredményez sikert! Vagyis egy középbuta, de önbizalomtól duzzadó ember többre jit, mint egy valóban értelmes, okos, de önmagában nem bízó, túlságosan szerény ember.
Az ilyen emberre rámosolyogsz /ez fontos!/ utána pedig: bocsi,de most nagyon sietek....
Így nem bántódik meg.
Nem nehéz okosabbnak lenni, van aki tud és kész! Vannak itt a hoxán olyanok, akiknek akkora az IQ-juk, mint egy fej káposztának! És ráadásul fórumot ír ki, még bátor is!
Bocs, akire nem vonatkozik az csak mosolyogjon! :)
A címre válaszolva: Én abbahagyom, ha valaki azt mondja, hogy nem érdekli a mondókám.
Sokszor érzem azt, hogy jó lenne valamit elmondani valakinek, valakit valamiről meggyőzni, valakivel beszélgetni valamiről. Ilyenkor én is mondanám, de nincs az embereknek idejük. Vagy én nem vagyok érdekes. Ezen oknál fogva mondanivalómat internetes fórumokon (ismeritek a hoxafórumot?) tudom úgy-ahogy elmondani, itt engem NEM LEHET LELŐNI! (Csak át lehet ugrani a hsz-em.)
De találkoztam ilyen emberrel,hisz van belőlük mindenkinek egy két szomszéd,ismerős ,barát.
De valahogy nekem sikerül leállítanom őket,amikor nincs kedvem,időm,vagy egyszerűen nem érdekel a mondandójuk.
Csak merni kell nemet mondani,ennyi az egész,hidd el.
Jó neked, hogy nem találkoztál még ilyennel, aki utánad kiabál, amikor már 50 méterre vagy, akkor is, és kérdőre von, hogy miért nem állsz meg, miért nem hallgatod meg.
Köszi mindenkinek, remek ötleteket kaptam.
A kutyákat imádom....... :D :D :D
Viccet félretéve,szerintem mindenkit le lehet állítani egy mondattal:"Bocsánat ,de sietnem kell"
Ennyi.
Ha nem tudod leállítani,ha végighallgatod vagy hagyod,hogy ne "engedjen" dolgodra,az egyedül rajtad áll.
Igazságszerint nem is értem a kérdést:)
De nem büntetendő,ráadásúl álítólak a hidegzuhany a gyerekeknél is beválik:))
A meglepetés és az áll leesés ideje alatt pedig szóhoz tudsz jutni,legalább azon mondat erejéig,hogy "Most aztán már elég,kopj le rólam a hülyeségeiddel!":)
a) mert őket nagyon érdekli
b) másról nem tudnak beszélgetni, viszont nem akarják, hogy ez kiderüljön :-))
-ná dé bíííróójúúr, nem sok ez áz ötééév????
-Mit öt év?! Kötél!!
Bocs, csak eszembe jutott egy vicc! (Mert olyan kis vicces vagyok! :)
Áll a székely a biróságon:
- Na, hogy is volt az az eset? - kérdi a biró.
- Tekintetes Biró úr! Az úgy volt, hogy eszem a banánt a bicskámmal.
Eldobom a héját. Gyün a román. Elcsúszik, és zsupsz bele, pont a bicskámba!
Oszt még vagy hatszor!
bocsi!
Mond neki, hogy épp onnan jöttél, megnézett az ilető, s kijelentette, veled még ő sem tud kezdeni semmit:)
Vagy állj elő a farbával, hogy Jehova Tanúja lettél, és hivogasd hasonló intenzitással, és érvekkel...
;)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Nem szeretem az emberek figyelmét. Mitől van ez a dolog?
- Óvodás gyermekem figyelmetlen. Mit lehet ez ellen tenni?
- Felhívnád a figyelmét a munkáltatónak, ha egy olyan embert akarna felvenni aki nagyon zűrős?
- Amikor nem bírod már elviselni mások figyelmét..
- Valakinek van tapasztalata, hogy hogyan lehet felhívni egy ilyen férfi figyelmét magunkra?