Miért nem érdekli a macskámat az, ha beteg vagyok? (beszélgetős fórum)
9 hónapos macska az már nem kölyök, hanem ivarérett. Ha nem ivartalan, akkor bizony itt az ideje a huncutkodasnak, nem csak átvitt értelemben élvezi q tavaszt. Amúgy meg a vadaszoszton... Több cicám volt már, egy sem bírt csak bentlenni, kell nekik a vadászat, amelyik nem mehet ki, az rombolni, rongalni kezd, terrorizalja a többi háziállatot, támadja az embert.
Ha boldog és kiegyensúlyozott a cica, nagyon is figyel és érzi ha beteg az ember. A nőstények még inkább. Én nemrég estem túl egy műtéten, nagyon nehezen tudtam megszoktatni a cicám, h ne masszon fel a hasamra, állandóan a sebre akart volna feküdni. Korábban ritkán mászott fel rám. Műtét előtt már többször, erezte h ott van gond
Minden nap kiköveteli amit megszokott, ami szerinte jár neki. Napi 1-1,5 óra séta,( mert benti macska ) , ma a szakadó esőben nagyon élvezte, rögtön megyünk újra, kaja, amit szeret - mert válogat - játék, ezzel, szerencsére a fiamat sújtja, tiszta alom, tiszta ágy, ha nem alszik, akkor testközelségünkben ügyködik.
Ez nem panasz volt, nagyon szeretjük.
Az én Ragdollom is ezt csinálja. Ilyen, fogadd el.
Az enyémben ilyenkor megsokszorozódik a vadászösztön és ugye a leggyengébb állat a legkönnyebb préda.
A másik kettő macska tényleg bújósabb, alapból de ha nagyon bújnak a beteghez esélyes hogy azért mert láza van, és imádják a meleget.
Az 5 éves fiamat sem érdekli. Agonizálhatok a migréntől két róka között, akkor is követeli, hogy vele játszak és ebédet főzzek. Büdös kölke! 🥰
Felháborító, hogy egy 9 hós cicusba sem szorult több empátia!
Ezen én is ki vagyok akadva. A macskámat 2017 óta a tenyeremből etetem, csak úgy eszik, mert akkor megharapta egy kutya, és beteg volt, azóta nem hajlandó saját magá-tól enni, csak a kezemből kis falatokat. min 20 perc egy etetés.. Ritkán vagyok beteg, de akkor ugyanúgy ugrál rajtam, kergetni akar, hajamat húzza, mint máskor. Szerintem irritálja hogy fekszem,.
Ne várj tőle együttérzést, jobbulást !!!!
Mert egy kamasz macska. :) Még élsz, és lehet fel akar rázni kicsit. Egyébként is te vagy a szolgája. :DD
Legközelebb kutyust fogadj örökbe. :)
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Jobbulást:)
Én beszélnék vele.
Istenem...
Az én macskám meleg teát hoz nekem ha beteg vagyok. És borogatást is, ha lázam van.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Pszichésen beteg vagyok.Van erre megoldás?(pénzügyi kérdés)
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Tanácstalan vagyok! A lányom már lassan 3 hete beteg és még mindig sípol a tüdeje, mit lehet még tenni?
- Pánikbeteg vagyok, de egyszerűen nem jövök ki belőle!
- Ha a rendes cukormérővel, megmérték a cukromat, és 11, 3 -at mutatott, nagy a valószinűsége , hogy cukorbeteg vagyok?