Miért MUSZÁJ szülni? (beszélgetés)
Mindkét jobb sorsra érdemes betegünknek üzenem: én személy szerint örülök, hogy édesanyám nem a kismedencei gyulladását kikezelendő hozott a világra. Akkor is biztos ennyire szeretne, de azért mégis...
És ha a szülés mégsem segít? Kicsit költségesebb "mulatság", mint az egyébként drága gyógyszerek. És a mellékhatás egy életen át tart.:-)
szia!
valszeg azért...édesanyámnak is volt, megszülte a húgomat és nagyon jók lettek az eredményei...bővebbet nem tudok, mert ennek már 22 éve...viszont azóta is jól van, neki túlműködött a pajzsmirigye anno...a dokidnak tudni kell pontosan az okát.
Az endometriózisról már épp eleget tudok,sajnos...
Köszi.
Azt meg én nem olvastam, hogy mit írtál, mert fürdettem a gyereket! :)
Szerintem is keress mást!
Utánanézhetsz itt a Hoxán ennek az endometriózisnak, hátha van ilyen fórum és akkor ott tudtok erről is beszélni!
Sok sikert!!! ;)
Nem pöccentem be,csak előzőleg már leírtam,hogy kérdeztem az orvost erről és csak motyogott.Szerintem is ez lesz,elmegyek én máshoz,aki esetleg majd el is magyarázza,mégis mi az,hogy muszály...
Endometriózisom van,már arra is gondoltam,talán emiatt,de úgy tudom,az nem gyógyítható.
Persze, jöhet!
Sajnos én már elég régóta küzdök vele. Vannak jobb és rosszabb periódusok tünetmentes időszakok nekem is...
Dehogyis gúnyolódtam! De ha orvos mond ilyet, akkor bizony rá kell kérdezni! Ha meg gondod van a dokival, menj el másikhoz, aki mindent elmagyaráz. Ha nekem kéne szülnöm muszájból, akkor olyan dokit választanék, akiben maximálisan megbízok!
És ez jó tanács volt, nem gúnyolódás! :)
Nem kell mindjárt bepöcceni!
Sajnálom:(
Mehet a többi priviben?
Úgy látom,te sajnos ennyire fiatalon nagyon is érted,miről van szó:(
Nekem meg pont a gomba okozza, én is kapok egy csomó antibiotikumot és mivel a gombák szaporodnak attól nekem csak rosszabb :(
Legutóbb hüvelytenyésztés eredménye gomba lett, ezt vittem és végre ELŐSZÖR nem antibiot, hanem gombaölő szert kaptam. Persze, az sem használt. :(
Menthetetlen lennék?!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Akik a II.női Klinikán szültek vagy szülni fognak
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?