Miért mindig ilyenkor találnak meg? (beszélgetés)
Milyen lakás az, ahol bárki beláthat az ajtón?
El nem tudnám képzelni, hogy ne rakjak fel minimum egy függönyt.
Te is két névről írogatsz?
Lekvárosbukta van?
Hát nem tudom...
Én itthon is úgy vagyok öltözve, hogy ajtót tudjak nyitni, ha kell. Rövid nadrág, trikó. Éjszaka is hasonló az öltözékem.
Vad idegen embereknek nem nyitok ajtót.
Mi az, hogy valaki kukucskál az ablakon? Ki az illető? Illem? Eszembe nem jutna, hogy bárkinél kukucskáljak. Az ilyet, már csak ezért sem engedem be, sőt! Ki sem szólok.
Ez velem is gyakran megesik, különösen a postás esetében. Arra van esze hogy csengessen, de hogy várjon 2 mp-el tovább, azt már nem...
Pedig általában turbó sebességgel fel tudok öltözni :D
leolvasó hozzánk nem jön csak úgy, napokkal előre ki van írva a lépcsőházban. a postást megismerem, de ha új postás, akkor is jellegzetes öltözékben van és levelek vannak a kezében :)
bárki idegennek eddig ajtót nyitottam, az kéregetett valamire.
én sem nyitok ajtót idegennek. kiszólok a csukott ajtón, hogy ki az, ha közüzemi leolvasó akkor előbb ablakot nyitok és kérem az igazolványát, és ha megmutatja akkor beengedem. A postásnak az ajtó ablakán is alá tudok írni. másnak meg nem nyitok ajtót. Én a jobb óvatosnak lenni elvet követem.
És amúgy volt már olyan is, mikor olyan helyzetben ért az akárki, hogy várni kellett, én biza szemrebbenés nélkül kikiabáltam, jöjjön vissza később ha fontos. :DD
Nem tudod, hogy kb. mikor jár a postás? Nálunk 9-10 között. Amikor máshol laktam, ott 14-körül.
A leolvasók előre tájékoztatnak, vagy lépcsőházban van kiírva, vagy bedobják, mikor várható jövetelük.
Aki nem jelzi, az nem is számít. De minden ablakodon belátnak?
Te komolyan mindig így jársz?
További ajánlott fórumok:
- Mindig a kisemberek segítenek? Hol vannak ilyenkor a gazdag milliárdosok?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- A rák ellen miért nem találnak ki még semmi ellenszert?
- Miért nem tudnak válaszolni ilyenkor?
- Akit lehangol a szenteste...Téged miért? Mivel töltöd ilyenkor az időt?
- Ilyenkor mi van, miért jelölt ismerősnek, játszik velem?