Miért lettek kisebbek a betűk és a szirmok a "Most kattintott:" alatt? Ez valami vírus? (tudásbázis)
6. 984ff08d0b
2007. máj. 16. 15:52
Ja bocs, szóval Nézet menüpont és Szöveg mérete oldalsáv...
5. 984ff08d0b
2007. máj. 16. 15:51
A kislátóknak:
A felső menüsorban van egy pont a Nézet, ott tudod állítani, hogy kissebben, vagy nagyobban szeretnéd nézni a kedvenc oldalad :)
Nekem elég a szemüveg :))
4. 1a50c86bb0
2007. máj. 9. 03:50
De jo, en meg mar kezdtem szomorkodni, hogy romlik a latasom es szemuvegre lesz szuksegem :D Lehet valami a szoke nos viccekben :S
Jaj de jó, már kezdtem megijedni. Ugyanis úgy tudom, létezik ilyen vírus, ami egyébként rejtve tud futni az explorer.exe-vel együtt, és olvashatatlanná teszi a weboldalt.
Akkor minden rendben.
Köszi a választ!
2. Hoxa
2007. máj. 8. 23:45
Nem, nem vírus. Mi állítottuk kisebbre, hogy mindenkinek elférjen szépen a neve, a hosszabbak is.
1. tibike
2007. máj. 8. 23:39
Miért lettek kisebbek a betűk és a szirmok a "Most kattintott:" alatt? Ez valami vírus?
További ajánlott fórumok:
- Hova kattintottál, mit néztél meg legelőször, amikor felléptél a hoxára?
- A nőknek hosszú időbe telik megszokni egy új partnert, akinek kisebbek a méretei odalenn?
- A Tescoban sütnek 30 cm-es tortát is vagy csak kisebbeket? Ha igen mennyibe kerülnek?
- Teljes képernyőre kattintottam valahol és nem tudom visszatenni, hol lehet visszaállítani?
- A kisfiam véletlenül valahogy arra kattintott hogy képek blokkolása a honlapon.Hogy tudom vissza csinálni?
- Titkos naplót nyitottam és engedélyezés helyett az elutasítást kattintottam. Hogyan engedélyezzem?