Miért korpás fürdetés után 1-2 napig a kutyus szőre? Nem megfázás. (tudásbázis)
Az én kutyám is benti, mégsem korpál a bőre. 2 hetente fürdetem, ha esős az idő, hetente.
Hosszú szőrű, és hajszárítóval azárítom.
Kutyasamponja van, és így szoktuk felvinni.
És 4 öblítés min. van.
Igen. Ez jutott eszembe, hogy gyereksampon....tuti kímélő. De mondják, h véletlen se:D
igen.
oké, csak egy ötleet, hogy hátha az jobb a bőrének :D akkor rossz 5let
hát olyan havonta fürdik, elvileg ugye 2 hét a minimum, amit tartani kell, így 1 hóra tágítjuk, benti kutyus, és gyakran lesz koszos, vagy nyakon önti magát valamivel, stb :D
a kiszáradásra nem lehet jobb lenne a gyereksampon? az tuti kíméletes!
nem használunk balzsamot, van ??
Szia!
Használj olyan sampont ami hidratál is. Ha a bőre száraz, akkor regeneráló sampon és balzsam kellene rá amíg rendbe nem jön. Ezenkívül adhatsz neki hidegen sajtolt extra szűz oliva oljat egy kis kanállal minden nap.
Eltűnik a korpa teljesen fürdeté sután 2 nappal, vagy marad, de nem olyan látványosan? A korpa lehet bőrbetegségnek is a jele, amit sajna összeszedhet másik fertőzött kutyustól is:S
Szia!
Az én kutyusomon is szoktak lenni ilyen korpaszerű valamik,de szerintem az nem korpa! És én is bobyt használok! :) Szerintem lehet alapból a kutya bőre száraz!
Biztos, hogy korpa??
Nem lehet, hogy sok sampont használsz, és kiszárad a kutyus bőre?
szia.. :)
balzsamot használsz?? és milyen gyakran fürdik a kutyus??
További ajánlott fórumok:
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében
- Praktikák a megfázás leküzdésére
- Körülbelül két-három hetes kiscica fürdetése, mivel?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Nagy baj, ha a kutya fülébe víz megy fürdetés közben?