Miért környékezik meg jobban az egyik jó barátnőmet, mint egy másik ugyancsak szép nőt? (beszélgetés)
nem igaz,hogy nem számít a szépség,nagyon is szá,it,kár azzal terelni,hogy nem.
DE:Tapasztalatom szerint,minél kihívóbb egy nő,annál "menőbb",már már azt se mondanám,h kisugárzás...minél jobban teszi veszi magát valaki,annál "kelendőbb",mert ebből a férfiak következtetnek dolgokra.Ne szépitsük a férfiaknak mi a lewgfontosabb és az ilyen nőkröl feltételezik,h minden nap megkapják tőlük AZT a dolgot:)))
Mert egy ember nem csak a külsejéből áll, hanem belsőből is.
Eszerint az egyik szép nő állandóan pezseg, vibrál, adja a jeleket a férfiak felé, hogy utána lehet és érdemes is futni, míg a másik szép nő tudatában van a szépségének, de nem jelel úton-útfélen, mert más dolgok is foglalkoztatják az életben. Ennyi.
Összejött pár héttel ezelőtt egy sráccal, akinek ismertem a legelső szerelmét, aki nagyon szép nő. Mondtam is a barátnőmnek, hogy nagyon szép volt az a csaj, én ismerem személyesen is, ha ki van öltözve gyönyörű.
Amire rávágja a barátnőm, hogy igen, ő is látta már, de átlagos, nem mondja, hogy csúnya nő, mert nem az, de nincs neki kisugárzása... arra gondoltam, hogy áh, biztos savanyú a szőlő, ezért mondja, viszont abban igaza van, hogy utána jobban szaladnak a férfiak, jobban kedvelik őt.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- A barátnőmet szinte tálcán felkínáltam a pasimnak. Teljesen...
- Keresem a legjobb barátnőmet
- Megbánthattam barátnőmet?
- Miért zavarja a barátnőmet, hogy nincs semmilyen menő, bűnös szokásom?