Miért jön mindig vissza az aftám?Voltam orvosnál, azt mondta nem szájprobléma de nem tudja mi, lehet ezer oka! (tudásbázis)
aperisan gél!!! nagyon jó tapasztalataim vannak, annyira jó, hogy 2 afta között úgy elraktam, alig találtam meg..és most se nekem kellett hanem a kisfiamnak... és eltelt fél év, ha nem több...
próbáld ki, hátha neked is beválik!
A szájvízzel óvatossan!Csak ritkán,ha nagyon muszáj!
Az aftát okzhatják az olajos magvak,pld.napraforgó,mogyoró.Amikor kijön az aftád,gondolkozz,hogy mit ettél előtte!Lehet,hogy madatól is rájössz,hogy milyen étel okozza!
Az afta sajnos ugyanúgy vírus, mit pl. a herpesz. Aki egyszer találkozik velük, számíthat arra, hogy élete folyamán időről időre előjönnek. Előhozhatja pl. a stressz is.
Vitaminokkal, immunerősítőkkel lehet csökkenteni a kiújulás gyakoriságát.
Gondolom az alap, hogy minden afta után fogkefét cserélsz.
De lehetne valami immunerősítőt szedned.Hátha akkor nem tudna kijönni.Vagy fogmosás után mindig használj szájvizet.
További ajánlott fórumok:
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- Gyámhatóság kijön, ha 1 éves baba 3x volt fejsérüléssel kórházban, orvosnál?
- A kutyámnak szorulása van, már voltunk orvosnál de most sem javul, mit lehet tenni?
- Novemberben jár le a GYED-em, vissza akartam menni dolgozni, de nem már most mondták, hogy nem vesznek vissza. Mit tehetek?
- Anyám kérdezi, hogy az OTP-s bankkártya baleset biztosítását visszafizetik-e, ha tavaly felmondta a szerződést és most járt le a hónapban?