Miért jó, hogy férfi vagyok? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért jó, hogy férfi vagyok?
ezt csak te tudhatod
mindkét nemnek meg vannak az elönyei és hátrányai csak jobban bele kell gondolni amugy pedig egyiksem müködik a másik nélkül
mert boldoggá tehetem azt a nőt, akit szeretek és aki szeret
biztonságot nyújthatok neki, megfőzhetem a kedvenc vacsoráját, ágyba vihetem a szombat reggeli kávét, elmosogathatok helyette, ha fáradt, bármikor meglephetem virággal, mert tudom, hogy kifényesítem a napját vele, bedobhatom helyette a szennyest a mosógépbe, majd ki is teregethetem utána, ölbe kapva vihetem fel a parkoló autótól a hálószobáig, és egyedül csak én nézhetem, ahogy a földöntúli élvezetben szétázik az arca
hát ettől olyan qrva jó férfinak lenni
Nem tudom. Jó?
A nejem szerint igen, és ő nem hazudik!:D
Ha a férfiak menstruálnának depresszióba borulna a világ!-én örülök, hogy nem így van!A nők ebből a szempontból erősebbek.
Egy nő
Mert mindent megtehet a férfi, ha tudja ha kibir minden rosszat a nő vagy fájdalmat!A nő ugy is ha szeret tul teszi rajta,megbocsát stb.... magát cim jelszóval,és ki sírom vállán magamat és kidühöngöm is ha kell!
(EZ történi már régóta velem/velünk :S)
A férfi jutalma a nő; a nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom.
Talmud
Csodálatos az, amit egy nő megbír! – Egy nő, aki anya; – egy anya, aki szeret.
Jókai Mór
Mi már 30 évesen azon dolgozhatunk, hogy még fiatalabbnak nézzünk ki, kenegetjük a kezdődő ráncainkat, ti meg csak sármosabbak lesztek tőle!
nem ér!
mert imadnak a nok
vesznek neked harisnyanadragot, nem kell ezzel bajlodni az uzletben
elso pillantasra Davidnak tunsz, s lehet, masodikra is
Pisiléskor nem kell a kétes kinézetű wc felé guggolnod!!!
Nem belőled folyik ki a cucc szex után.
Mindig anyuci kicsi fia maradsz.
Soroljam még,vagy elég?
heeheXP ezt a cikket ugye csak viccnek szánták,mert ha nem akkor gratX)
miért jó az általánosítás mindkét nemmel szemben?
Pölö én lány vagyok és imádom a focitX)
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Miért ilyen a legtöbb férfi? Vagy csak én vagyok „maradi”?
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Lehet, hogy hülye vagyok, de a mai férfiakon sem lehet kiigazodni... mégis miből lehet észrevenni, hogy valóban tetszel neki, vagy több az?