Miért írja azt a böngészőm, hogy "A kapcsolata nem privát, a támadók megpróbálhatják ellopni az adatait!"? (tudásbázis)
Ezután a „HTTPS/SSL” területen győződjön meg arról, hogy be van jelölve "A szervertanúsítvány visszavonásának ellenőrzése" jelölőnégyzet. Ez a beállítás az SSL használatának engedélyezéséhez szükséges....
Nekem nincs is "A szervertanúsítvány visszavonásának ellenőrzése" jelölőnégyzet, csak "tanúsítmányok kezelése!
Ha a Chrome áruházból akarok letölteni, ezt írja ki: SERVER_CERT_PROBLEM. Ezt sem csinálta eddig!
Anti malwaret kapcsold ki és próbálj úgy kimenni oldalakra. Lehet abban van valami beállítási hiba.
Telepítsd az ADW cleanert, futtassad a végén újraindítást kér, újraindítás után txt dokumentumban leírja milyen vírust meg minden vackot törölt ki.
Ha ezután se működik rakd fel a gépre Wise care programot és futass rajta mindent amihez nem kell pro verzió
Sziasztok!
Két napja vírusirtóval valamit letöröltem a számítógépről. Sajnos, nem tudom mit. Azóta a https pirossal át van húzva és nem tudok az oldalakra belépni!
Köszi segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Hogyan tudom a böngészőmet kapcsolat nélküli módba váltani?