Miért hordanak a nők 50-től 80 évesig fehér nadrágot? (beszélgetés)
Például. :)
Mondjuk másként áll egy 170 cm-es 60 kg-ós nőn és máshogy egy 160 centisen, nem?
De mondjuk igazad van, én soha nem venném fel, szerintem gusztustalan.
Az meg, hogy valaki ilyenben van a strandon, hát.....fujjjjjjjjjj. :)))
Arra gondoltál, hogy 60 kiló és 180 cm magas?
Szerintem a legjobb az lenne, ha nem hordana senki, mert egészségtelen és ráadásul olyanok veszik fel, akiknek nem kellene...
De az nem számít, hogy a 60 kg-hoz hány cm?
(Én utálom a tangát, soha nem venném fel amúgy.)
Na de ha az az indok, hogy nincs pénze?
És persze vannak az ezer Ft körüliek is. Az sem drága és ez 3-4 hónapra kell.
És ezek segítségével már nem is annyira igénytelen.
Az tényleg nem sok :)
Nem ismerem, lehet bőrbarátabbak, mint az agyonreklámozottak, csak a cégnek nincs reklámra pénze, megeshet az is. Én olvastam egy németetek által laboratóriumokban tesztelt, nálunk gyógyszertárakban forgalmazott francia kozmetikai családról, hogy rákosodást okozható adalékot is tartalmaz, ki gondolta volna?? Én biztos, hogy nem. Bár azért olvasok el mindenről mindent amikor leveszem a polcról.
Én van, hogy ilyet veszek és semmi baja a hajamnak:)
Nem hullik, nem töredezett, stb. Hajmosásnál 4-5 szál kihullik és ennyi.
Igaz én csak ritkán kencézem a hajamat, 4-5 havonta.
Én azért javasolnék egy két dolgot neked, minden bántás nélkül!
Ha teheted, akkor a felsők kivágása legyen V alakú, mert ez nyújtja a felsőtestet, így karcsúbbnak tűnik az ember, valamint a felsők legyenek karcsúsítottak, mert az formásabbá tesz, tehát ne legyenek túl lezserek a felsők. A nadrág akár lehet fehér is, csak fazonban maradj a klasszikusnál, illetve szoknyát "A" vonalút hordj és kb. térdig érjen, főleg ha a lábaid formásak, mert ez is formáz optikailag.
És minden rosszindulat nélkül: a hasadat kicsit le kellene dolgozni. Nekem ugyan nem volt ekkora, de én is hasra hízós vagyok, a felesleg lement azzal, hogy nem cukrozom a kávémat és a teámat, illetve tornázok.
Neked is szép napot:)
Szerintem a tanga már egy 60 kilóson is iszonyúan néz ki, még is hordják, a fene tudja miért. Tanga max. 50 kilóra és ne legyen ám narancsbőrös, stb.
Tanga fürdőruhánál meg arra is kellene figyelni,hogy a súly mellett a forma is olyan legyen, hogy azon jól álljon. Strandon mindig elképedek, hogy micsoda nők hordanak tangát vagy pántos bikinit...
Ez aranyos:) télleg nem jutott eszedbe,hogy a fehér a legalkalmasabb viselet melegben? És hogy fiatalít?
Persze kényes,az igaz,körültekintően kell viselni.
Eszembe sem jutott, hogy "azért" hordom... :)
Azért hordom, mert egyszerűen jól érzem benne magam, sőt...jól érzem magam a bőrömben:)
nem teljesen ide tartozik,de nagyon zavarjaa szememet:
Tudok csúnyábbat,és a ruhagyártókat hibáztatom.Minek gyártanak bizonyos típusú ruhákat bizonyos méret fölött?Ha nem volna a boltban,akkor a testképzavaros 90 kiló fölöttiek nem tudnának felvenni ilyet,hogy: farmer short,csípőfazon..Széltében 60 cm, hosszában meg 20..fertelmes látvány.
További ajánlott fórumok:
- Bőszárú nadrágot szeretitek?
- Szerintetek ízléstelenek azok a lányok akik 52, 54, 56-os méretben rövidnadrágot hordanak?
- Miért hordanak a 40, 50, 60-as nők hatalmas pomponos sapkát? Nem értem.
- Nálatok ki hordja a nadrágot?
- Akik ebben a melegben is farmert hordanak...
- Mennyibe kerül felvarratni varrónővel egy túl hosszú nadrágot?