Mennyibe kerül felvarratni varrónővel egy túl hosszú nadrágot? (tudásbázis)
Ha nagyon muszáj volt, akkor megvarrtam.
Amikor megláttam az eltolt blúzomat, amit a varrónő csinált, azt mondtam, ennél különbet tudok és ingyen van.
Ez igy van rendjén.Párszor már találkoztam olyan emberrel akinek megtetszett egy anyag megvette elvitte egy varrónőhöz és egy csodálatos hosszú ujjal lezser felsőt akart csináltatni magának,de az anyag amit megvett csak 1,2 m széles és 1,4 m hosszú volt.Csodálkozott amikor az első varrónő nem vállalta el. Keresett egy másikat ő természetesen elvállalta lett belőlle egy ujj nélküli trikó.Aztán jött hozzám elhozta a varrónőtől a szabás után megmaradt hulladékot is. Az eredetleg elképzelt felsőt szerette volna megcsináltatni.Persze hogy csináltam volna neki, ezért megkértem vegyen az álltala kiválasztott anyagból 3,2 m anyagot. Kikerekedett szemmel nézett rám közölte hogy ide sem jön többet azzal elment.
Nálunk minden felvarrás 650,- ft az egyik szolgáltatónál. Minőségi munkát végez.
Nadrág, ingujj, stb.
Engem kizárólag az elvégzett munka minősége érdekel. Az ár pedig legyen a zsebemhez mérve.
Akkor harapok, amikor pénzemért nem azt kapok amit megrendeltem.
Én az az állatfajta vagyok aki számlát is ad akár kérik akár nem.A titok abban rejlik hogy nincs boltom otthon dolgozok és nem főként ebből tartom el magam.5 éves korom óta akartam varrónő lenni ezzel őrületbe kergettem a szüleimet és a tanáraimat,de ugymond hobbiként azt csinálhatom amit szeretek.Nem hirdetem magam bár ez most annak tünhet.
általában minden úgy kezdődik, hogy számlával vagy számla nélkül
A nadrág felhajtásnak is van több fajtáj .Ha egyszerűen csak le kell vágni és vissza kell hajtani,hát az nem időigényes és mégis igényesen fel lehet varrni.Van aki szereti a koptatót és ügye vannak a melegítőalsók amiben még cipzárt is varázsolnak.Ha kiváncsi vagy én mennyiért csinálom, megírom neked.Csak egyre kérlek ne nevess ki, vagy az áraimat.
Hol van az a nálunk? 700Ft körül hol hajtanak ma fel? deáktér-újpest között ideális de ha máshol akkor összeszedek többet és úgy is megéri nekem
Mennyiért varrnak egy ceruzaszoknyát vidéken?Köszönöm a segítséget!
Férfi szabó 800Ft-ért varrja fel.
Én 600Ft szoktam érte fizetni.
Én 300 ft-ért szoktam nadrágot felvarrni :))
Akkor ő biztos nem fizet adót,nem bérel helyiséget!:))
Attól függ, hol élsz. Pesten többe kerül, mint maga a naci. Az anyósom vidéken varrónő, vagyis inkább varró-varázslónő, olyan szép dolgokat csinál. Felvarrást 150-300 ft áron csinál.
Mostani árak:
ÁRLISTA
Elvágások:
Kosztüm, zakó, kabát ujja ev. 800 Ft
Kabát alja elv. 1000 Ft-tól
Póló alja felhajtás 500 Ft
Póló ujja elvágás 400 Ft
Ingujj elvágás (mandzsetta) 650 Ft
Alja felhajtás (nadrág) 600 Ft
„ (szoknya, ruha)+bélés:200 Ft 600 Ft-tól
Rakott szoknya alja elv.+bélés:200Ft 1500 Ft
„ ( pizsama) 400 Ft
Húzózár csere:
Nadrág, szoknya 500 Ft
Szövetnadrág (takart húz.z.) 550 Ft
Farmer 600 Ft-tól
Kabát, mellény , pulóver 1000 Ft-tól
Dzseki, síkabát (dupla, tripla takarópánttal) 1300 Ft-tól
Alakítások:
Derékszűkítés 800 Ft-tól
Szárszűkítés 600 Ft-tól
Gallérfordítás 500 Ft
Szárszűkítés (farmer) 800 Ft-tól
Szűkítés, bővítés egy méreten belül 800 Ft-tól
Átalakítás 1200 Ft/óra
Stoppolás, foltozás, toldás 400 Ft-tól
Zsebtasak csere 500 Ft /db
Béléscsere szoknyában 800 Ft-tól
Kabátban 2000 Ft-tól
Gomb+gomblyuk 50 Ft
Tőlem 200.-Ft kért a varrónő. Én ezt cikinek tartottam, ott hagytam egy ötöst. De úgy látom még így sem fizettem túl, fogalmam sem volt az árakról.
a barátnőm alacsony, minden gatyáját fel kell varrni, neki 600 ft-ért varrják fel
És egy cipzárcsere kb. mennyi?
Drágább felvarratni mint maga a nadrád:))
350,- Ft volt utoljára - kb. 1 hónapja voltam -, de a farmeré az 600-650 körül mozog. A vidék mindig olcsóbb. :)
Na! Erre én is kíváncsi lennék...én barátoknak szoktam ilyen szivességet tenni, csak egy mogyorós csoki az ára..;o)))), de hallottam már ilyeneket, hogy 1200.-, 1500.- és Bp.belvárosban 3000.- .
Varrónőtől függ. Én jártam olyannál, aki 1500ért csinálta meg (rablás), de van ahol 500ból kijön.
Mennyibe kerül felvarratni varrónővel egy túl hosszú nadrágot?
További ajánlott fórumok: