Miért gabalyodnak a párok, párokkal? (beszélgetés)
Bár rég nem szólt senki hozzá, én most találtam rá erre a fórumra.
Azt gondolom - tapasztalom-, hogy a nők 40 környékén teljesednek ki igazén szexuálisan. Addigra karriert építettek, felnevelték a gyerekeket, legalábbis már nem a pelenkázás, etetés teszi ki a napjaik nagy részét. Rájönnek, hogy nem csak feleségek és anyák, hanem NŐK is egyben...
A kapcsolatok zömében, amikor a nagy szerelem kihül, jönnek a kísértések, ábrándozások, és ahhoz a kapcsolatok 99%-a nem elég őszinte, hogy nyíltan merjenek beszélni egymással a legféltettebb vágyaikról.Ilyenkor jönnek a munkahelyi flörtök, félrelépések,stb.
A maradék 1%, amelyik olyan mély kötődés, szövetség, ahol mernek beszélni a titkos vágyakról, ábrándokról, hamar kiderül, hogy a férfi kamasz kora óta álmodozik arról, hogy 2 nővel legyen ( tegye fel a kezét az a ffi, akinek ez nem fordult még meg a fejében;-) és tegyük a szívünkre a kezünket, mi nők, hányan álmodoztunk már két izmos ,kigyúrt pasiról, esetleg arról, hogy vajon milyen lehet egy másik nővel, stb...
Ha a kapcsolat nem őszinte és nyitott, akkor az évek múlásával nő az esély, hogy egyik, vagy mindkét fél beteljesíti valahol máshol a kiváncsiságát...
Azonban ahol kölcsönösen őszinték, ott mindent megbeszélve válaszható a tiszteségesebb opció: menjünk együtt....
Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a páromat...Fordítva: Szeretem őt annyira, hogy partner leszek az álmai beteljesítésében...ráadásul én sem járok rosszul, mert én is beteljesíthetem az én vágyaimat...
Ahhoz, hogy más párral legyünk, erős kötelékre, szeretetre, őszinteségre és feltétel nélküli bizalomra van szükség...
Két egymást szerető ember esetén kizárt, hogy beleszeressen valamelyik egy harmadikba...
Az csak szex...kettejük szerelmének, szexualitásának egy magasabb szintre emelése, amikor azt is megadom a másiknak, amire én egymagam fizikailag képtelen vagyok...
Sokan nem hiszik majd el:Egy ilyen kaland közelebb hoz, erősíti a köteléket, a szövetséget...És rendkívül jó hatással van az években már kicsit megkopott szexualitásra...utána sokkal izgalmasabb megint kettesben lenni...
Tudom, sokan megköveznek a véleményért, de tudom, hogy vannak, akik pontosan értik azt, amiről írok..
Végigolvastam... És nem értem, mi köze a szerelemnek ehhez? Komolyan van olyan ember, aki azt gondolja, a párja/férje/felesége/élettársa az ő tulajdona? Komolyan jobb, ha titokban történik a dolog? Mivel az a másik nem fogja azt gondolni, hogy ő csak egy "dolog", amit (szándékosan írtam így) birtokolni lehet.
Pfff, megint felhúztam magam.
A szex az csak szex.
A szerelem meg szerelem.
Milyen érzés kell egy ilyesféle dologhoz? A barátság jó, de legalább valamiféle haveri szimpátia kezdetnek.
Jó tudom, biztos én vagyok defektes. Megszoktam.:(
wazze..
unatkoznak...
21 éves fejjel én úgy gondolom, nálunk ez nem fog összejönni. A férjemmel mindketten önzők vagyunk: ami az egyém, ahoz más ne nyúljon.
Meghogy velem úgy szexeljen valaki, hogy a férjem éppen az illető társát... hát nem!
Persze ez mindenki magánügye, mindannyian mások vagyunk, ha egy kicsikét is.
Látod, ez a jobbik oldala. :D
Így meg túl nagy a kísértés...:S
Gondolod te. :)
A szerelmen kívül, van szimpla testi vonzalom.
Az a nő aki mindkettőre képes, az tud valamit. :)
semmiképp nem viszünk érzelmeket ezekbe a bulikba!
éppen ezért jöttem rá, hogy nem is ez az ami hiányzik az életemből! és persze sok más nőnek is és pasinak is!
Lehet neked van igazad! :))))
erre nem is gondoltam!
én imádom a férjem, az ágyban is tökéletes minden, DE mégis van valami ami hiányzik! nem maga a sex, hanem a lángolás amit egy nő akkor érez mikor szerelmes!
További ajánlott fórumok:
- Kamionos párok ide!
- Irj ellentét párokat!
- *Furcsa párok*<szójáték>
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Mi a véleményetek arról a gyermektelen párokról, akik a kutyájukat macskájukat "gyerekként" tartják?
- Párommal nyaralásunk alatt szívesen megismerkednénk párokkal!:)(Horvátország)