Miért feszül a hasam? Mi lehet ez? (tudásbázis)
3. dc077b3b46
2015. aug. 25. 22:52
Pár napja volt picit erősebb a második csík a teszten. Gondoltam is, hogy na 1-2 nap és peteérés lesz, de nem lett, azóta totál halvány, alig látható a csík. Ma és pár napja volt ilyen ovus nyák féle, de csak nagyon rövid ideig. Amúgy pár napig szokott lenni.
2. dc077b3b46
2015. aug. 25. 22:50
Ciklusom 18. napján vagyok. A 11. nap óta csinálom az ovu tesszteket, eddig mind negatív. Hőm alapján sem volt még peteérésem. Sajnos már jó ideje kb. a 28. napon szokott pozi lenni az ovu teszt, ovoshoz is járok. 2 napja nagyon feszül a hasam alja, mint mikor első babaámmal terhes voltam. Elég kellemetlen. Illetve a mellemben meg olyan érzés van, mint mikor szoptatás előtt tele volt tejjel. Olyan szúros, feszülős érzés. Mi lehet ez? Talán nem tud megrepedni a tüsző vagy mi?
1. dc077b3b46
2015. aug. 25. 22:46
Miért feszül a hasam? Mi lehet ez?
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet a feszültséget levezetni?
- 2 napot késett a menszim, eddig 2 negatív tesztem volt, ebből még lehet baba? Melleim feszülnek, a hasam fáj!
- Normális, ha 5 hetes terhesen fáj, feszül a hasam?
- Alhasban feszülés, belek mozgásának csökkenése, szúrás, nehéz érzet. Mi lehet ez?
- Reggelente befeszül az egész lábam. Mi lehet?
- Mitől lehet probléma a karommal? Ha hátrahajlítom és feszül, fájni kezd vagy ha fogok valamit pl. telefont, zsibbad is a kisujjamig.