Miért fázok állandóan? Na jó, nem állandóan, de mindjárt kifejtem :) (tudásbázis kérdés)
Mintha én lennék:) Én ennek ellenére 0 fokban futni járok (lehet jobban beöltözök, mint mások), télen uszodába, ahol hideg a víz és utána jobban érzem magam. Ja és télen-nyáron kerékpárral megyek munkába (napi 12 km). Influenza és taknyos-köhögős betegségek elkerültek, úgy, hogy mindenki beteg volt körülöttem. Csodálkoztak is, hogy a mindig fázós soványság nem beteg. Vitamint nem szedek.
Szóval olyan nagy baj nem lehet velem:) A vérnyomásom meg inkább legyen alacsony...
Vagy Floridaban:-)
45fok volt amikor kint voltam! Isteni volt:-))
Én már megszoktam..állandóan fázok..21 fok fagyhalàl nekem.Éjjel 22,5fok van birka takaroval,pléddel,köntösbe,poloba es pizsamaba kibirom.
Párom egy száll boxerba nyari takaroval:-)
5 eves kislanyom 1 teli takaroval leizzad..
Tuti velem van gond..ez nem normalis dolog
Ugyanez a helyzet nálam, már a harmadik télen, novembertől. Na, nem sorolom, miket próbáltam.
Ami bejött: du 16: körül letusolok, másik pulcsit, nadrágot veszek fel. Így kibírom 20: ig, akkor megint tusolás, pizsama, és 21:30 körül ágyba bújok. Ez jött be. :)
én nyáron 30 fokban tűző napon érzem jól magam, minden más jégverem.
bent a melóhelyen 25 fok volt, mindenkiről szakadt a víz az én kezem éppen nem volt hideg (de legalább nem fagytam meg :D )
szóval igen, a jelenség ismert. és nem hiszem hogy a korom miatt mert már egész kicsinek is ilyen voltam. betudom annak hogy trópusi állat vagyok, nem tudsz ellene tenni csak annyit hogy felöltözöl :)
Igen,más is.
Akkor is vegyél fel még egy pulcsit!
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?