Miért eszik keveset a baba? (beszélgetés)
Rendben,próbálok nem aggódni:-)
Drága frutty!Ez a gólya ugye csak vicc:-D ?
ne aggoj szép formás és szép baba!
lehet hogy kicsit türelmetlen vagy?
ha éhes úgy is sirni fog ha éhes.
nem hiszem, hogy allergiás lenne-volt úgy az enyém se evett mindig sokat-front, emésztése miatt vagy mert hasfájós volt és akkor nem evett-és napközben is volt hogy egy egy kimaradt.
tényleg csak akkor aggódj ha nem nő vagy fogy sírós
hozzátáplálni felesleges-még nem termelődik olyan enzim ami a nem tej alapú ételt hasznosítaná-az csak 5-6 hós korban termelődik.szerintem ne izgulj.
a mennyiségnél az egész napit kell nézni-és a testsúlyhoz viszonyítani-de volt hogy mi is annál kevesebbet vagy éppen többet ettünk.
Szerintem ne aggódj.
Ő tudja mi kell neki.Lehet hogy egy kicsit kevés a gyomorsava, ha adsz neki almából almalevet egy két kanállal étkezés előtt egy fél órával lehet többet fog enni.
A megfigyelésem szerint oltás után amúgy is kevesebbet szoktak enni.
Két lányom van, mindkettő úgy eszik hogy napokig alig valamit, utána bepótolják.
bízd rá,az almalevet próbáld ki.
lehet hogy lassú az emésztése,
kaki jönnrendessen?
pisi si?
mennyivel született?
és most mennyi a súlya?
Szia.
Mert ennyi pont elég neki.Ha éhes lenne,azt a tudtodra adná egy erőteljes,vigasztalhatatlan sírással.
A gyerekek nem előírás szerint esznek.Van,hogy kevesebbet van,hogy többet.Mi sem esszük magunkat minden alkalommal degeszre.Igaz?
Amúgy én ugyanígy számolgattam és mértem minden szoptatás után,míg majdnem beleőrültem.Persze semmi okom nem volt aggodalomra!!!
Majd elkezdtem lazulni.Neked is ezt ajánlom.Amíg a gyerekorvos nem szól,hogy baj van,ne idegesítsd magad.Hanem inkább lazulj:)))
Nyugi, az én babám is gyakran "elfelejt" enni:) Még arra is lusta ,hogy felkeljen enni.
Tudja, hogy mire va szüksége, ne idegeskedj.
További ajánlott fórumok:
- 6 hetes babám keveset alszik
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?
- Lassan 11 hós babám nagyon keveset eszik, mit tegyek?
- Kislányom nagyon keveset eszik.Mit tehetnék, hogy többet egyen?
- 5 hónapos kisfiam keveset eszik
- Keveset eszik a 9 hónaposom főzeléket csak max2-3 kanállal. Volt aki pici korban igy járt, a babával és nagyobb korban megjött az étvágya?