5 hónapos kisfiam keveset eszik (beszélgetés)
Minden eredménye negatív szerencsére. Elfogadtam, hogy ennyit eszik. De emellett rengeteget mozog...
Köszönöm a hozzászólásokat!
Nyilván aggódsz. A vitamin és a megnyugvás,ha a labor sem talál semmit, az fontos.
Utána majd csak elkezd megint enni a picurkád. 5 hónaposan még nem illendő, ha nem gyarapszik a súlya.
Sokféle oka lehet, de egyikőtök se jár jól, ha az étkezések görcsöléssel telnek.
Igaz, pici még, de a betegség után jött ez a meleg is. Folyadék, vitamin... remélem, helyrerázódtok hamar mindketten. :D
Beres csepp plusz c vitamin. Hidd el meghozza az etvagyat. Az en fiam sem colt nagyetku, aztan kulfoldon beteg is lett...akkor 2 het alatt evett egy kanal kajat. Csak ivott. Nekem a Beres plussz c kombo bejott. Nem mondom hogy azota zabal de nem ad aggodasra okot.
Probat meger, es nem artasz vele. A vitamimok amugy a B vitamin fajtai miatt etvagyat csinalnak tehat lehet valami multi is. ( mas vitamonok nekem a vas miatt szekrekedest csinaltak a gyereknel ezert azzal ovatosan ha ugy dontesz, hogy valami vitamint adsz neki )
Es persze nyugodj meg. Az is atragadhat a picire es erzi a "kajafeszkot". Nem lehet minden picire ugyanazt a tankonyvben leirt semat rahuzni.
Írok neked üzenetet, jó?
Éppen elértem a dokinéni családtagunkat :)
Szia,
Visszajön az étvágya biztosan, ne aggódj nagyon <3.
Van gyerekorvos a családban, megkérdezem, ha szeretnéd.
Most múlt hós a fiam és kiderült, hogy van/volt egy húgyuti fertőzése.
Ennek csak annyi tünete volt, hogy drasztikusan keveset evett egy nap.(900 ml helyett 400-at) Ez pár hete kezdődött, kapott antibigyót, mert a vizeletben bacit találtak.
De hiába gyógyult meg, az étvágya ami előtte volt nem jött vissza. Sőt! Sokszor egy szenvedés az etetés..mindkettőnknek. A tápszert szinte teljesen elutasítja, a főzeléket vagy megeszi vagy nem...
Mondtam vagyis jeleztem ezt a dokinak, aki nem tudott erre mit mondani.
Persze a hízása is megtorpant, egy hónap alatt semmit nem hízott, sőt fogyott is kicsit betegség miatt.
Megyünk majd gasztróshoz de csak egy hónap múlva. Ggondolom majd kér vérvizsgálatot....
Mikor jöhet vissza az évágya? Járt valaki hasonlóan?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- 8 hónapos kisfiam nem eszik anyatejen kívül semmit.
- Baj, hogy sok répát eszik a 15 hónapos kisfiam?
- 29 hónapos kisfiam 1 hete, alig eszik. Mit csinálhatnék?
- Keveset eszik a 9 hónaposom főzeléket csak max2-3 kanállal. Volt aki pici korban igy járt, a babával és nagyobb korban megjött az étvágya?
- Kisfiam csak inna, keveset enne.