Miért esik a zsíroskenyér mindég a pofájára? (beszélgetés)
ki mert vitcet csinálni ezen 10 pontos komoly kérdésből?!
neeee sziporkázzunk ha a macska odavan pockozni
nem a másodfokó egyenlet megoldó képletét kérdeztem,mert ue kérdezhettem volna zt is
mert a tulajdonosa nem szeretné megenni...
na várj csak, majd ha megérkezik Pirinénebátyó ezért az elmés mondatodért akkora rozsdás puszit kapsz hogy csak...ámulsz :) te szerencsés...
így már jó ....tiéd a hangszóró...majd piri bátyó átadja :)
A zsíros kenyér nyert mert tudja a fizikát!
nekiii? de miér...lehet hogy igaz, de egy kicsit uncsi...nem...megelégszel ennyivel? csalódtam!
okos...nyertél,a nyereményt átadja Rózsa György rendben?
Mert a zsíros kenyér tudja a fizikát! Pedig nem is tanulta! Egyszerűen azért mert az a nehezebb oldala,pontosabban azon az oldalon van a súlypontja.
A szóban forgó kenyér a nem megkent oldalára esett, olyan csoda volt, hogy meg kellett örökíteni:)
persze, hogy nem, akkor a ruhádra.
Ezt bizonyítani tudom, hogyha "kecsap" is van rajta akkor nem a pofájára esik:)
Nem tetszik a tájszólás??:)
Attól függ amúgy, nem mindig esik a pofájára:)
én javasolnám,. hogy kössed a zsíros kenyeret zsírjával felfelé a macska hátára , ejtsd le őket magasabbról és ki fog derűlni, hogy vajon a zsíros kenyér esik-e mindég a pofájára, vagy a macska a talpára.
Ha a sima felületére esik,akkor is :(
mindíg, mindég --> mindig (a mindig mindig rövid; az utóbbi pedig régies/NÉPIES alak)
Ezen a lapon gyűjtük a legidegesítőbb/leggyakoribb hej…hej…helyesírási hibákat.
mindíg
Esetleg a mindéget kijavítani "mindig"-re - ha kérhetném.
Sajnos a vajaskenyér is... és olyan nehéz feltakarítani :)
Azért, hogy utána bosszankodhassunk és kenhessünk újat :-)))
sajnos nem TV-zek,sajnos nem kocsmázok,szomszédaim állatok... tényleg,korán kelek mert későn alszom el,nem eszem sokat ezért nem is koszolok,érdekesen látom hát a világot...tudod rém egyszerűen,felülről.Humorosan fogom fel az életet és gúnyt űzök amiből csak lehet,megnevettetve ezzel esetleg másokat is.Mit gondolsz,butaság?
azért, mert nem a jó felét kened meg! :D
Piri néne sosem, nekem a nap fénypontja....remélem sokat unatkozik és lehetőleg itt teszi!
nem ez a cél?mimáslenne...
Unatkozik nagyon a kérdés feltevője, biztos sok a szabadideje.:D
Hát azért mert ha csak meglátom a neved jó kedvem lesz...ha olvaslak megnevettetsz...mézeskalács!
Amiért a macska mindig a talpára...
Talán mert ott puhább :-)))
és ha elválasztanád?úgysem?na?
Én ezt a mindég szót nem értem...:D
További ajánlott fórumok: