Miért álmodok még mindig vele? Mit jelent ez? (beszélgetés)
Közmondás: éhes disznó makkal álmodik.
Keress magadnak másik makkos tálat! Ez már elment. Nincs itt semmi baj, csak (szerintem) a hiúságodat, a női büszkeségedet sérti, hogy úgy szakította meg veled a kapcsolatot, hogy gyakorlatilag nem is volt köztetek semmi!
Lépj túl rajta, a jelennel-jövővel foglalkozz. Ez a múlt, ami már vissza sohasem jön.
Én C. Ronaldoval álmodtam már kétszer is.
Remélem több esélyed van, mint nekem.
Egy férfit ismertem meg két éve, elkezdtek jól alakulni a dolgok, rengeteget beszélgettünk, nagyon beleszerettem, aztán elkezdett hanyagolni és egyértelmű volt, hogy nem is lesz semmi, azóta nem is hallottam felőle. Én ezt azóta is nagyon bánom, pár hónapig minden nap gondoltam rá, de mostanában már alig. Az utóbbi egy évben már másodszor álmodok vele.
Először azt, hogy valahogy találkoztunk, én elmentem hozzá és ott én valahogy meztelen lettem, de ő nem és nem is csináltunk semmit.
Most azt, hogy láttuk egymást az utcán, majd elkezdtünk üzeneteket küldeni a másiknak, ahol azt írta, hogy szeret, de valami gond miatt nem lehetünk együtt. Ezután én valami bajba kerültem (vagy csak szomorú voltam - nem emlékszem pontosan), de számíthattam rá és tényleg igazi pár lettünk.
Jelentenek ezek valamit az én egyértelmű érzéseimen kívül? Az igaz, hogy ha valakivel álmodsz, akkor az illető rád gondolt korábban?
További ajánlott fórumok:
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Mit jelent az, ha rendszeresen szellemekkel álmodok?
- Miért álmodok ennyi év után is még mindig vele?
- Már több éjjel vele álmodok, és fáradtan kelek!
- Vele miért nem álmodok?
- Mit jelenthet, hogy ha a nagypapámmal álmodok aki december 23.-án halt meg és mindig ugyanúgy néz rám, szomorú a tekintete?