Miért áll le a mosógép menet közben? (tudásbázis)
Sajnállak, de mi nem fogunk tudni segíteni.Szerelőt kellett volna hívnod már 4 hónappal ezelőtt....
Mwg mindig vizesek maradnak a ruhak
Szimulàl? :) vagy szexel? vagy mindkettő?
Na, egy utolsó próbálkozás:DDD
Ezek szerint nem hívtál szerelőt?
Még is mire vársz?
Ha csapágyas, attól kinyomja a vizet, kicentrizi a ruhákat, ki is öblíti, csak nagyon hangos.
Nálad vagy van egy jó nagy dugulás, vagy jó koszos a szűrő, vagy elromlott a szivattyú, stb.
Nem értem, hogy miért nem tudod leírni rendesen, hogy mi a probléma, mit tettél eddig, és azt. hogy miért nem hívsz szerelőt. Már közel 1 hónapja ugrálsz a témán, nem fog megoldódni, mert max. felismered a mosógépet, de semmit nem tudsz ellenőrizni rajta.....
Pláne ha a gép tipusát is leirta volna
De igy csak "Józsi bácsi nyög az ágyban, mi baja?" :)
TI két hete csepegteti az infókat, miközben nem hallgat senkire, ne erőlködj :)
Ha csapágyas, akkor nem áll le, csak olyan hangja van, mint egy traktornak....
Most akkor működik?
Alig hanem csapagy baja lesz, berreg mar
Hívtatok már szerelőt?
Hányszor kell neked elmondani, hogy ez teljesen természetes. A gépben van víz, ha a szűrőt kitekered, akkor kifolyik belőle, ennyi.
a mosógép alján kitekertem és dőlt a víz!
mitől lehet hogy nem tud centrizni? tegnap is mostam és vizesek maradtak a ruhák! megakad a centrizésnél! :)
Vagy hol folyik ki víz? Írnál érthetőbben?
Akkor kifolyik. Feltakarítod.
Még mindig itt tartasz?
Hát persze, hogy folyik ott a víz, hiszen nem tudott kijönni, mert leállt!
De ezt már írtam priviben is.
Tisztítsátok ki a szűrő és a kinyomócsövet, majd próbáljátok ki a gépet, ha ez nem segít, akkor szerelő!
Ha nem tudtok egy szűrőt sem kitisztítani, akkor mire vártok? A csodára?
Először is áramtalanítsd. Aztán alul, a kitekerhető részt tekerd ki. Aztán óvatosan nyúljál be, ott van a szivattyúmotor lapátja, az akadhatott el valamiben.
Nekem egyszer egy gomb vagy mi akasztotta el, és nem tudta kinyomni a vizet, ez volt a megoldás. Szerelő betapogatott, megtalálta, kivette, azóta sincs gond vele.
Felültöltős Indesit volt.
Alul leveheto reszbe.n kitekertuk es all a viz folyik a viz belole
Egyszer ugyan ez volt ilyen nálunk is. Nézzétek meg, hogy nem tömítette-e el valami a kifolyócsövét. Nálunk az volt a probléma, hogy ahol a lefolyóba csatlakozik, összegyűlt egy csomó kosz és nem tudott lefolyni a víz. Kitisztítottuk a csövet és tökéletesen működött utána.
Neked nem nagy ügy. Neki meg igen. :) Nnna...
Egyszer én úgy jártam, hogy új ruhát mostam és nem vettem észre rajta egy átlátszó fóliakarikát. A következő mosás közben amikor ki kellett volna nyomnia a vizet, leállt. Hiába tisztogattuk a szűrút, nem oldotta meg, így szerelőt hívtunk, aki nagy nehezen meglátta, hogy oda van tapadva ez a fólia.
lehet, hogy belekerült valami ami megakasztja: hajcsat, pénzérme, hasonló kicsi tárgy
Tisztítsd ki a szűrőt!!!!
Ez meg szokta oldani az ilyen problémát!!!
olyan mint ha nem tudna centrizni! :(
MÉg ecetes mosást is indítottam el! :D
Sürgősen beszélj az albérletet kiadóval!
Ez esetben gondolom, a tulajnál van a számla. Egyeztess vele! Vagy a számlát adja oda, és intézd Te, vagy intézze ő a javítást! Így, hogy garanciális, egyszerűbb a dolog.
Először is szólsz a tulajnak. Nem tudom van-e még rá garancia, azt ő tudja. Ha mosógéppel vettétek ki az ingatlant, akkor pótolnia kell működőképes gépre.
További ajánlott fórumok: