Miért a Te fogyid a legjobb? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ugyan nem mostani volt a hsz,de gondoltam megerősítem ezt,hogy minden ételnek egyébként megvan a "fogyisabb" vagy könnyedebb változata,és a legtöbb drágán eladott diétás márkaterméknek is megvannak az alternatívái!
Csak ismerni kell,hogy a tápanyagok feltüntetésénél mikre kell ügyelni!
Rengeteget lehet spórolni ezen,és közben könnyedén fogyni!
Ja, úgy "könnyű":)
Szerintem is tök jó, ha van aki csekkol minket és igyekszünk neki megfelelni, főleg, ha egyedül nem megy.
Először mindenképpen olvass utána a választott diétának.Ez a fórum kevés ahhoz, hogy belefogj egybe is.Sokan mondták már, de igaz: minden a fejben dől el. Tudatilag is rá kell hangolódnod.
Én pl. mikor már sok mindent tudtam a 90 naposról, próbáltam elképzelni a napokat egymás után. Próbáltam úgy szervezni a napjaimat, hogy a bevásárlás és főzés összhangba kerüljön a családéval, mert ha ez eltér nagyon nehéz tartani bármilyen diétát is:) Aztán zutty! Bele a közepébe. Azóta megy:)
Szóval azt javaslom, hogy mazsolázd ki a beérkező válaszok közül a szimpatikusat, aztán szépen türelmesen böngéssz utána, hogy melyik lenne a számodra tartható:)Ami közös mindegyikben, hogy mozogni kell és legalább 2-2 és fél liter folyadék kell naponta:)
pedig pont most kéne. :) mikor maskor ha itt a nagy zabalasok ideje, ha ezt sikeresen átvészeled onnantól sokkal könnyebb. és mekkora önbizalmat ad már csak az is, ha azt elmondhatod magadról, hogy na hiába volt husvet, lehet kicsit bunoztem de azert egesz jol tartottam magam.
errol jut eszembe, én azt zsoktam h heti 5nap fixen betartom a kajalast, és akkor van ket napom a heten mikor lazázhatok (nem zabálást jelent) igy nem erzem annyira durvanak, és nem is mindig hasznalom kik a ket napot :))
egy másik fórumban olvastam, h a sonka renegteg vizet sziv fel, és 1-2 nap mire távozik. ugyhogy husvet után ne álljatok mérlegre egy két napig lányok :)))
Húúú!
Nem túl sok ez a "jóból"? Amit itt felsoroltál, még olvasni is sok, nemhogy betartani:)
Én tuti max. egy hétig bírnám.
Szerintem fokozatosan kell ennyi mindent változtatni. Az előző hsz-ban írtam néhányat...
a prok lényege, hogy minimalis szenhidtratot tartalmaz és jó sok feherjet ami ell az izmoknak.
testépitö boltosat iszom, az spotoloknak van. nem a fogyokuras port az nem tudom miylen.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Miért kritizált, mikor neki sem a legjobb az alakja?
- Mit szerettek legjobban a hoxán és miért?
- Szerintetek melyik a legjobb Rubint Réka dvd, és miért az?