Michael Jackson botrány (beszélgetés)
"Elkészült a fordítása az utóbbi idők legjobb dokumentumfilmjének a Michael Jacksont ért vádakról.
Az 1993-ban történt események története ez. A rendező, Danny Wu azt akarta megmutatni, hogyan indultak a Michael Jacksont ért vádaskodások, és miért fizetett ki MJ sokmillió dollárt. (Spoiler: nem, nem azért, hogy kibújjon az igazságszolgáltatás alól.)
Nézzétek meg, megéri a ráfordított időt!
Fordításért nagy-nagy köszönet Agnes Szabenek!
(Felirat a fogaskerék alól választható ki.)
Forrás:Michael Jackson Ártatlan.
"A fantasyfilm 4 órát rabolt el azoknak az embereknek életéből, akik megnézték. 4 teljes órán át ömlik belőle a hazugság. Az igazságra elegendő fél óra is. Íme a koholmány-film állításainak tételes cáfolata, magyar felirattal:
Forrás:Michael Jackson Ártatlan
Ilyen alapon bárkit meglehet vádolni zaklatással.
Gondoljatok csak az egyházra, vagy a színházra.
Az edzőkre,és meg sorolhatnám.
Elég ha valaki egyszer megemlít valamit,ha igaz ha nem,már indul a lavina.
Bavallom hogy akkor is azon gondolkodnék hogy:
1.Vajon igaz, vagy csak a pénz miatt
2.a szülők miért hagyták?
Csak gondoljatok bele, h ha ez a film nem MJrol szólna, hanem egy teljesen átlagos férfiról, akkor is így állnánk hozzá?
Szerintem akkor kevesebben kételkednenek a filmben.
Így voltam én is!
Első rész után úgy gondoltam hogy a két srác a beteg ebben a történetben, a második rész után pedig fogalmam sem volt hogy mit gondoljak...
Na, ezzel én is így voltam.
Ültem egy darabig,hogy most mivan ?
Most végeztem a 2. résszel.
Nem tudom mit gondoljak.
Ez a szerencsétlen Jaco úgy nézett ki mint egy halálmadár.
Mert kell holtában tovább alázni.
Ha volt bűne,akkor kellett volna kiállni,és elmondani.
Undorító.
Pfúj, hát tényleg undorító ez a film.
Ha igaz, akkor azért, ha meg nem, akkor azért.
Hát ez az! Én is így gondolom!
Amilyen álszenten beszéltek erről, pedig -ha ez igaz- évekig szemet hunytak a dolgok felett.
Most meg bár minek beszélek róla. Az igazságot már csak féloldalról bizonygatják a másik fél nem tud védekezni. Okafogyottá vált az ügy. Nincs is ki felelősségre vonni. Ja a szülőket lehetne, őket viszont érdekes módon nem vonják.
igen,ha igaz,
csak az volt a fontos,hogy nekik jó legyen,
mindig mondom van az a pénz,amiért valaki süket lesz meg vak,
Amerikára meg sokszorosan igaz,pláne ha van egy tucat mindenre elszánt ügyvéd,
még a gyilkost is felmentik,pedig tudják hogy bűnös,
Nyilván kapott pénzt érte, h azt mondja, amit. Vagy elég h csak az legyen benne, h tovább segíti a táncos karrierjét.
A gyerek aki megvadolta őt először, van róla felvétel, nem merte elmondani, h mi történt. Jacko végül lefizette őket. Egy olyan befolyásos ember, mint ő, szerinted akkoriban börtönbe került volna?
R. Kelly sem volt pedofil... Aztán ugye kiderult h 15-16eves lányokkal volt. Sőt egyiküket el is vette. De ugye a pénz nagy úr,mindket oldalon....
igen,és szemrebbenés nélkül állitotta,hogy nemtörtént semmi,
aztán meg mégiscsak történt,
További ajánlott fórumok:
- Meghalt Michael Jackson! - Emlékezzünk rá!
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Jillian Michaels 30 day shred - ki tart velem?
- Michael Jackson a Popzene kiralya!
- Botrány a Jackson emlékkoncerten
- Valaki volt ma közületek Michael Jackson szülinapja alkalmából megrendezett villámcsődületen?