Mi volt a legfájdalmasabb fizikai dolog eddigi életed során? (beszélgetés)
Sok volt, de amit mai napig érzek, a 2 évvel ezelőtti motorbalesetem hozománya. Még mindig fáj a jobb oldalam.
Talán az az ideggyulladás, amivel az SM kezdődött.
De lehet, hogy egy begyulladt fog. A sarkantyú sem volt kellemes, amikor sikerült rendesen rálépni.
A császárseb egy édes kis semmiség volt ezekhez képest.
Nem tudom felsorolni ,annyi volt.
Viszont gyorsan regenerálódom.
en is a fogorvosnal eltem at ezt es ott derult ki,hogy allergias vagyok az injekciora amit beadtak,amit ereztem.......
Bölcsességfog műtét után majdnem leszakadt a pofám. Mikor kiment a fájdalomcsillapító azt hittem összepiskálom magam. Azert hogy ne kapja szajzarat, nyitohatnom kellett a számat. Aha, szétnyílt a sebem. 🤮
Másik meg mikor lázas voltam és ezzel egyidejüleg menstruáltam. Olyan görcsöm volt, az ügyelet jott hozzam. Majdnem ott haltam meg.
Hanytam, bogtem, osszekuporodtam.
Akármi volt, hamar felejtek.
Sokszor műtöttek nőgyógyászatilag, rendszeresen fáj a fülem…de a legkeservesebb élményem akkor is a derékbecsípődés maradt, ami hetekig igencsak fájt. Már azt hittem lebénultam, mert járni sem bírtam sokáig. 😒
a térdtörés,meg a műtét az is borzasztó volt,6 óráig kellett mozdulatlanul feküdni,fájdalomcsillapítót nem adtak,csak a könnyeim folytak.
Szültem, volt vesegörcsöm, törtem csontom, szakadt szalagom, de a legborzasztóbb a mostani sokízületi gyulladás... pláne az hogy senki sem tudja mitől, meddig tart, ha egyáltalán vége lesz egyszer. Ennél nincs rosszabb
Ha ez nem is történt, valahol láttam egy videót, ahol férfi pocijára elektródákat tettek és megkapta azt a dózist, mintha szülne. Fokozatosan emelték, de félúton feladta.
Az első szülésem. 12 órai vajúdás után magam elé vizionáltam egy hatalmas fejszét, s azt kívántam: csapjanak szét vele, hogy legyen már vége! Fejsze helyett vákuumot hoztak, azonnal kirepült minden; megúsztam a farkcsontom eltörésével. 2 évig hallani se akartam semmilyen szülésről.
Nehezen...bőgtem, toporzékoltam, mire anyám lecserdített egy nyaklevest, na akkor potyogtak igazán a könnyeim...:-)
Mint tudjátok Ti, hogy mi az a fájdalom, egy szálka egy férfinél fel ér három szüléssel... minima..-)
hahaha,még ha a körmöd alá.nem láttad azt a filmet,amiben azt mondták a férfi akkor érezne olyan fájdalmat,amit a nők szüléskor,ha a zacsiját a fejére húznák.de abban sem lennék biztos.
már sok éve ennek, de egyszer szálka ment az ujjamba...-))
Hát igen, meg tudom érteni. 😉
én is.párszor az ájulás határán voltam,mondom,halljak meg,csak legyen már vége.aztán az orvos rákönyökölt a hasamra,úgy préselte ki a gyereket.én,soha többé.
na,a gyökérkezelésről
én is beszélhetnék.nem hatott a fájdalomcsillapító,mert a gyulladástól akkora volt a fejem,mint egy buci.mondom,mit bánom én,csak húzzák ki a fogam. ketten fogták a fejemet.a benne maradt gyökérről nem is beszélek,azt legalább ingyen vésték ki,a másikért a maszeknak egy kalap pénzt fizettem.
Ízületi problémák, térd, vállfájdalom.
A szülés. Azt kívántam, inkább haljak meg. Egy szakaszon már nem is voltam magamnál. Szerintem túltolták az oxitocint, amit adtak. Ha ezzel a fájdalommal kínoznák a terroristákat, csicseregnének, mint a madarak.
Talán a vesegörcs... nem emlékszem. Soha nem tört csontom, nem műtöttek semmivel. Úgy gondolom, ha fáj valami az azért van, mert élünk.
... 1x már jó sok éve a fiam 2 hétig 1fojtába csuklott , az orvoshoz még csak lement , írt is neki fel gyógyszart :( 2 félét , az egyik nyugtató volt , abból kellett naponta 3x2 db-ot beszednie :( :( de mivel nem ment betegállományba , dolgozott ... , hazafelé a villamoson + elaludt , a végállomáson felkeltette 1 mami ! mázlija volt , de azóta se tudjuk h mi a rossebtől csuklott 2 hétig ? remélem a verebek voltak csak a bűnösök / tudod ! szokták mondani ha a zember csuklik h : emlegetnek a verebek a lóc.rba ! /
További ajánlott fórumok: