Mi végett küldhettek ajánlott levelet? (tudásbázis)
Nem tudom, ki küldhette, milyen ügyben, de ki az a szőke csaj melletted több képen is a facebookon?
Ja, mivel kitetted a neved, bárki rádkereshet.
Valami Zsuzsanna Izabella nevű gyerekkel kapcsolatos, tegnap is újra lett kézbesítve. Sose vagy otthon? Miért nem vetted át?
Valami infót letakartál a jobb alsó sarokban.
Én már azért nem fogom levenni a zoknimat, de várom, mi is van abban a levélben.
Közben felhívom a Földhivatalt, mert fogalmam sincs, miért küldtek ki egy tulajdoni lap-másolatot a házunkról. Ajánlottan.
Emberek! Tudjuk már, mizu?
Aludni sem tudtam éjszaka.
Én így tudom:
Aláírás ellenében kézbesíthető, de ha nem vagy otthon elég, ha megkísèrli kézbesíteni, ezt ekkor ő igazolja az aláírásával és bedobja. Az ajánlott küldemény előnye a nyomonkövethetőség,látod a teljes útját,mikor ért célba.Van olyan eset mikor nem kézbesíthető az ajánlott küldemény levélszekrényben, de ekkor egy plusz opciót kell kérni, "címzett kezébe",ekkor csak a címzett vagy meghatalmazott veheti át és ìrhatja alá.
További ajánlott fórumok:
- Rendőrségről milyen ügyben küldhetnek ajánlott levelet?
- Tudtátok, hogy a kézbesitő az ajánlott levelet 580 Ft-ért hozza ki újból?
- Az ajánlott levelet mikor dobhatja be a postás csak úgy a postaládába, és mikor kell aláíratnia, hogy átvettem?
- Ha ma kaptam egy ajánlott levelet egy bírónőtől, (T-mobile tartozás miatt)de nem tudtam átvenni, és holnap sem, akkor mi lesz?
- Ha a posta elveszít ajánlott levelet, azért is fizeti a 15-szörös kártérítést?
- A Magyar Posta vállal olyat, hogy ajánlott levelet küld külföldre?