Mi van akkor, ha nem tudom felvenni a munkanékülitől a postán küldött pénzt? Járt már így valaki? (tudásbázis)
előtte két héttel utazok el, és utána 1 hónappal jövök haza, mint ahogy fel tudnám venni.
Na mindegy, majd csak megoldjuk valahogy.
Szerette volna már kérni, és azt mondták, hogy lehet, de ahhoz megint be kell menni, de ő csak úgy jött haza, hogy bemenjen a munkanélkülibe akkor amikor kellett, így már nem tudott másodjára is bemenni.
Ez meg, hogy én sem leszek itthon nem olyan rég derült ki. Na mindegy majd csak találunk valami megoldást.
szerintem biztos hogy nem
gondolj csak bele micsoda láncolat jöhetne létre
:D:D
kétszer minek?
hogy másodszorra is ugyanarra a bankszámlára kéri-e?
:D
A posta pontosan 2 hétig nem küldi vissza a pénzt.
Majd biztos fog érdeklődni.
szerintem néhány napig a posta nem küldi vissza a pénzt (erre nyilván van valamiféle szabályzat) és utána a következő időszakkal ellátmányával szerintem újra kiutalják a részére
esetleg e-mailt írhat a munkaügyinek (amit ugye bárhonnét megtehet) és érdeklődhet, hogy ilyenkor mi a helyzet
A posta nagyon a szabályok szerint működik.
Próbáltam intézni, hogy a testvére felvehesse, vagy ne küldjék vissza a pénzt, de nem mentek bele.
Szóltam a postán, de a szabályok miatt nem csinálják meg.
Ahhoz, hogy számlára utaltassa haza kell jönnie, és kétszer is be kell mennie a munkaügyibe.
miért nem kéri bankszámlára?
sokkal egyszerűbb
További ajánlott fórumok:
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Sziasztok, a postán felbontották a levelem és kilopták belőle azt, amit a barátnőm küldött nekem. Lehet valamit tenni?
- Az önkormányzat jegyzőjének szeretnék kérvényt írni, ha interneten írom, küldöm az ugyanolyan tökéletes mint a postán küldött?