Mi van akkor, ha a TAJ kártyámról lekopnak a betűk? Ugyanis belettettem egy tokba, és átragadtak arra a betűk.... (tudásbázis)
ÉN BP-en Teve utcába megyek azt tudom.
Köszi az infót pontosan ez érdekelt:)
Amikor teljesen áthuzzák egy hajlítható kemény átlátszó műanyag borítással hogy ne ázzon be, ne kopjon le a betű,szám hogy ne menjen tönkre.
Már otthonra is lehet vásárolni lamináló gépet ami nagyon hasznos fénképeknél,szerződéseknél,okleveleknél...stb
De bármely íroda kukac üzletekben laminálnak vagy ahol fénképeket hívatnak elő ott is tuti hogy laminálnak.
egyszerűen annyi, hogy bevonják műanyaggal, hogy le sérüljön. Nézd meg pl. a személyi igazolványodat, vagy a lakcímkártyádat. Kinyomtatja, beilleszti két műanyag lap közé, amit hőillesztéssel "összehegesztenek."
:))
közben jutott eszembe, vajon hogy készül a laminált padló? Végül is, az is műanyag........:o)
OK, de csak személyesen?
FIzetni kell érte vagy sem?
S egyből megcsinálják?
Mi a menete a cserének, leírná valaki?
Olvastam, hogy páran cseréltették mostanában.
Én most csináltattam juniusban mert a férjecském a nevére vett... :)
Nem kellet fizetni érte amin meg is lepődtem.De a hölgy kedves és segítő készen magyarázta el csak abban az esetben kell fizetni ha ellopják vagy elveszítjuk de mivel ez csak ujjitás így nem kellet értefizetni.
nem kell sorba állni, kitöltöd a formanyomtatványt , postán is feladhatod, ha mellékeled a csekket
családsegítősöknél kapsz nyomtatványt és csekket is
kb 1-2 hét alatt meg van
ma már egyre több helyen elkérik az eredeti Taj-kártyát. nálunk a laborban pl nem adják addig kézhez az eredményt, amíg a beteg fel nem mutatja, pedig ugye eleve a beutalón már rajta van a szám. kórházi, rendelőintézeti szokástól (meg egy kis emberség)függ, hogy ki mennyire szőrös szívű.
További ajánlott fórumok:
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról
- Van olyan oldal ahol tudnék ingyenes smst küldeni és a kártyámról sem vesz le pénzt?
- Miért sikertelen a tranzakció? Miért nem tudok a kártyámról vásárolni?
- Hogyan tudom az FLP kártyámról (tagsági kártya) levenni a pénzem?
- T-perceknél /30-as/ ha már levette a kártyámról pénzt meg tudom szüntetni úgy, hogy a pénzt visszakapjam?