Mi történik ha egyszer használatos napi lencsét másnap is berakunk a szembe? (tudásbázis)
9. KisFarkas83
2011. máj. 30. 22:41
csak tedd bele :) ne nagyon maszatolgassad szerintem, vékony a napilencse nagyon, könnyen sérül!
8. *NIKCSO*
2011. máj. 30. 21:40
huu,köszönöm dejó:) és tisztítani egyik napról a másikra ilyen speciális folyadékkal kell,mintha havi lencse lenne (mert nekem ezt a napit nem kell tisztítanom elvileg..) vagy csak visszarakni a tartójába amiben van egy kis folyadék..?
7. Rish67
2011. máj. 30. 20:32
Szia,minden hozzászólónak igaza van, 2 napig használhatod,én is jártam igy.
6. Nike
2011. máj. 30. 20:28
Semmi, két napig nyugodtan lehet hordani.
5. andi6020
2011. máj. 30. 20:25
semmi
gond nélkül bírja
4. birgi74
2011. máj. 30. 20:21
semmi :)
nem lesz tőle semmi bajod.
én a kéthetes lencséket két hónapig hordom általában, minden nap ápolom, éjszakára kiveszem, semmi bajom.
van valamennyi ráhagyás, persze nem olyan oxigénáteresztő képességűek,és nem olyan nedvességtartalmúak, h mondjuk hosszú hónapokig hordjad, de pár napig simán lehet.
szia!
3. KisFarkas83
2011. máj. 30. 20:20
Semmi különös... Ha folyadékban volt,semmi baja nem lesz :) De többször ne nagyon használd,én jártam úgy hogy egyszer használatos lencse negyedik viseléskor elszakadt a szememben.... :S Volt pánik,de ki tudtam szedni.. :)
2. Marjann
2011. máj. 30. 20:19
Semmi. 2 napig simán lehet hordani.
1. *NIKCSO*
2011. máj. 30. 20:14
Mi történik ha egyszer használatos napi lencsét másnap is berakunk a szembe?
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- Egészségtelen a tampon használata?