Mi számít első ciklus napnak? (tudásbázis)
Akkor már régóta...
Reméljük a hormonokkal minden rendben lesz és hamarosan kopogtat a gólya! Drukkolok!
Szia!
Gondolom hormonlaborra kell menned. Én is voltam múlt héten, a ciklusom 5. napján, mert pénteken dél körül jött meg és közbejött a Pünkösd. Ne izgulj, 3. 4. vagy 5. napon kell menni! (o:
igen, akkor a mai nap az első!
1 nap csúszás nem gond, nekem anno ezt mondták, és ahogy már írták is, egy jó orvos akkor is látja benne azt amit látni kell ha nem pont azon a napon vették le!
Reméljük minden rendben lesz, régóta próbálkoztok?
Igen , a mai nap számít első napnak!Így a héten bármelyik nap megcsinálhatod a vv-t.
(csináltam már pár ilyet)
A 3-5,és a 18-24 ciklusnapokon kell mennem hormont nézetni,mert babát szeretnénk.Szóval nem akkora gáz ha az első vérvétel csúszik egy napot?
Késő délután jött egy kicsit több barnás vérzés de akkor a mai nap az első szerintem,mert ma már rendes piros.
Az az első nap, amikor rendesen, pirosan megjön! A barnás pecsételés még nem az!
és este 6 előtt legyen, ha később jön meg akkor a következő nap számít az első napnak!
egyébként 1 nap eltérés a labornál sem gond, a ciklus 2-4 napja között kell h legyen, ez a lényeg!
A mensid első napja.
Nem tudom milyen labor. Nekem mikor 3. naposra kell mennem, akkor a 3. nap szombat volt, ezért a 2. napon mentem. Az mondták, hogy ami a közelebbi.
Amúgy viszont később már mindegy melyik nap, mert egy jó orvos bármelyik ciklusnapon megtudja nézni a frankót.
Hormonszintet kellene nézetnem tegnap megjött délután de nem olyan sok de nem is olyan kevés és inkább ilyen barnás pirosas.Nem tudom,hogy ezt most az első ciklusnapnak számoljam,mert a hormonszint nézése miatt nem mindegy melyik napon vetetem le a vért.A dokimat meg nem tudom elérni.
HELP!!!
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Ha az első baba könnyen összejött akkor a másodiknál is lehet rá számítani?
- Zebrán nem adtam meg a gyalogosnak az elsőbbséget. Mennyi bírságra számithatok?
- Rövid ciklusnál, hogy számítják a heteket?
- Nagyon erős alhasi görcsök, különösen jobb oldalon, nem bírok állni, ülni stb. Mitől lehet? Ciklusom 19.napján vagyok, ha ez számít valamit.
- Ciklus 10. napján 1 db 12 mm-es tüsző és 5 mm-es nyálkahártya milyennek számít?